Regisztráció Blogot indítok
Adatok

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
'Dark Night Of My Soul' Zajlik 2015.04.13 08:05:00
     Péntek este összefutottam J-vel, aki éppen futott. Volna. Egy szerencsétlen kivert kutya ugyanis nem tágított mellőle, Ő pedig félt, hogy a kutya megharapja. Amikor közelebb mentem a jószághoz, hogy engem kövessen a továbbiakban, megijedt, azt hitte, bántani akarom. Erről…..
Heinrich Von Kleist színműve. Vígjáték a javából. A vidéki bíró(ság) ellenőrzést kap, éppen aznap, amikor megviselten ébred, ráadásul az első (és egyetlen) peres ügybe nyakig bele is keveredik. Hogy minden ügyességét bevetve sikerül-e kikeverednie szorult helyzetéből - ez a…..
2014.11.28 12:18:23
Az ABBA-t is elismerés illeti, amiért - "csak a pénzért" - nem állnak össze ismét, pedig horribilis összegű ajánlatokkal bombázzák őket. Persze, náluk a "nincs az a pénz, hogy a volt asszonnyal egy színpadra álljak" is szempont lehet. A Led Zeppelin tagjai viszont nem voltak…..
- Igyunk vizet! - Az mi? - A víz nagyon erős! Hajókat cipel, házakat sodor el. Ezen felnevettem. Kb. ennyi kiemelendőt találtam Lehár Ferenc: A víg özvegy operettjében. A táncosok és a díszlet is dicsérhető, Fandl Ferenc pedig - jellemző, hogy prózai szereppel - kiemelkedett a…..
Szombaton átadták a felújított, átépített Diósgyőri várat. A régi formájában is tetszett, de sokat dobott rajta az építkezés. Több lett a belső helyiség, és a falakhoz is sokat hozzáépítettek. A félig lerombolt bástyához - nagyon helyesen  - nem nyúltak, így látni "fél…..
     Hogy ki Ő? Jó kérdés. Bár az e-book reader óta ez nem annyira igaz, keveset olvasok. Ezért (is), ha a kezembe veszek egy könyvet, az általában valami különlegesség, kevésbé ismert "rejtett kincs", ami valami miatt érdekel, de a "nagyközönség" számára semmit nem mond. Ez…..
'Dark Night Of My Soul' 2013.08.05 08:07:00
Lehet már kapni egy olyan gépet Amitől az ember sosem téved Meg van már a boltban olyan gép Amitől az ember olyat lép Hogy egy lépésben mattot ad És még kukoricát is pattogat Egy másik gép meg tudja azt Hogy mindent rögtön megragaszt Meg olyan gép is jött a boltba Amelyik azt a…..
2013.08.12 00:32:40
- Ági, házibuli Nálad? - Lóf...t! - Ha jó leszel, Téged is meghívunk! Majd folytatta az illuminált csapat a rollerezést (!) a villamoson. :)..
2013.08.09 15:47:21
2013.08.09 15:49:14
@tizenkéthúr: engem nem engedett fel a villamosra es diosgyorbol gyalog kellettbemenni a varosba... De ugy latszik ha nem latom akkor villamosra szál... Szép, mondhatom. :D
'Dark Night Of My Soul' Ami 2012.05.31 08:02:00
"Ami szép, az egyben jó, Ami kép, az egyben szó" Egy középiskolai színházi előadáson voltam. ..
2012.08.14 09:14:18
'Dark Night Of My Soul' Majdnem 2012.07.31 08:01:00
A terv az volt, hogy felkerekezünk a hegyekbe, ahol egy erre alkalmas barlangban alszunk. Legnagyobb meglepetésemre a barlang foglalt volt - nem denevérek vagy medve, még csak nem is ősember, hanem egy család előzött meg minket kb. fél órával. Átcuccoltunk tehát a közelben lévő…..
'Dark Night Of My Soul' Paff 2012.04.13 18:54:00
2012.05.03 17:03:32
'Dark Night Of My Soul' Megjottem 2012.05.03 09:28:00
Hol is kezdjem?Vegyuk talan forditott idorendben! Ha bambuszt grilleztek, azt fiatal bambusszal tegyetek, mert az idos belul ures, es hagyjatok eleg idot neki a tuz felett, mert felkeszen elegge borzalmas - bar eheto. Szojaszosszal az igazi.Persze, forditott idorendben haladva azzal kellett volna…..
'Ada found herself wondering, What if he is killed? But she could not, of course, voice the thought. She did not have to, though for Inman at that instant said, If I am shot to death, in five years you'll hardly remember my name. She had not been sure if he was teasing ot testing her or simply…..
Túlvagyok első angol nyelvű interjúmon. Rendkívül tanulságos volt.A fázisok előtte:- öröm és lelkesedés, mikor megtudom, hogy egyik kedvenc zenészem Mátrafüreden,a Fekete Zaj Fesztiválon játszik, és - ha belemegy, akkor - interjúzhatok Vele.- optimizmus hegyek. Egy emberrel…..
'Dark Night Of My Soul' Válaszok 2009.05.30 14:37:00
Mivel harmadik napja esik, "fagy" Prágában, válszolok néhány témára. A Pink-es reklám hangulatáról itt egy amatőr felvétel:http://www.youtube.com/watch?v=lbbr7FPGN08A hivatalos verziót most hirtelen nem találtam, de itt/ebben látni a kislányt, akiről…..
2009.05.31 10:50:29
@Herb: khm - en nem a dalt kerestem hanem a reklámot - nem kell minden extrát beleolvasni a kommentekbe :) Csak nyugodtan, még a végen szívrohamot kap a felhaborodástól, "nyugalom a hosszú élet titka" mondta valaha valaki nagyon okos. Tessék megfogadni. :)
Tetszik a fritz telefontársaság reklámjában az össznépi karaoke Pinkkel. A 4-5 éves kis csajszi, ahogy nyomja, hogy 'I'm still a rock star' - bájosan brit. (Jut eszembe: tegnap láttam egy S. Gerrard interjút eredetiben. Tetszett a hangképzése. Kegyetlenül zárt, de egészen jól…..
'Dark Night Of My Soul' Nightwish 2009.03.25 13:11:24
A Nightwish új koncertalbuma mellé (valójában a legutóbbi album nyolc dala,különböző helyszíneken felvéve) mellékeltek egy DVD-t is turnéfilmmel, klipekkel.Az ciki, hogy Anette az Amaranth-ban élőben is két szólamban énekel. Egyszerre...A hölgy messze nem olyan szép, mint a…..
'Dark Night Of My Soul' 2009.02.27 15:51:00
Kassán az első, amit a belga lány megtalált, egy csokibolt, csoki kajálda volt,nagyszerű, olvasztott, de nem forró, ízesített, eredeti belga (!) csokibólkészült nyalánkságokkal. Több volt, mint finom.Most láttam először szlovák Euro érméket... Kicsit megalázó volt a…..
Az orosz szerzők jók, van egyéni, nemzeti jellegük - noha ezen hangversenyen ez nemdominált -, kedvelem őket.Ljadovról nem hallottam még (kellett nekem ex-edzőm zenei műveltségével poénkodnom!).Nem kiemelkedő, de el sem marad a "nagyoktól". Rimszkij-Korszakov (Cisz-moll,…..
"Csak" három irományom jelent meg a lap februári számában.Persze ennek is örülök és - gondolom - a többi is sorra kerül. Viszont!Szombaton került adásba a Petőfi regionális műsorában kenyai útitársnőnk40 perces műsora az országról, az ott töltött időről.A…..