Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nándorr

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
Nándorr 2009.02.11 17:20:10
Akkor, hogy ne csak pufogjak, nézzük a történeti tudás teljes hiányáról árulkodó szövegrészeket (bár sokan reagáltak már erre):

Rózsa Sándor, nem volt cigány. Az akkori betyárbandák tényleg megélhetési bűnözők voltak, hiszen a Habsburg kormányzat a (meg persze az ősi úrbéres törvények a megélhetést lehetetlenné tették egy jó nagy réteg számára) a lét peremén kívülre taszította őket. Csak volt egy nem elhanyagolható különbség: Rúzsáék szinte kivétel nélkül csak a gazdagoktól loptak, főként a Habsburg rendszerrel „kollaboráló” tisztségviselőktől, uraktól. Sőt (nem csak urbán-legenda!) tényleg osztottak szét zsákmányt a szegények között. Ez a mai állati módon viselkedő cigánybőnözőkről nem nagyon mondható el. Ráadásul itt a betyár életmód tiltakozás volt az egész Bécsből dirigált apparátus ellen.

A honfoglalásról íródott őrület, pedig egyenesen a rákosista időszak szovjetizált történelem könyveinek tükröződése. A kalandozásoknak nevezett hadjáratok megítélése, szintén a torz történetírás képe. Valójában ezeknek a precízen megszervezett katonai hadjáratoknak (hiszen mind a 43 nagyobb hadjárat pontosan kimutatható diplomáciai manőverezések katonai realizálódása) az egész „kulturált” Európában ez volt a menete. Például (kicsit korábbi időszakban) a frank hadjáratok során szinte kiirtották a szászokat. Mindent elloptak a frankok, a népeket pedig legyilkolászták (kb 40 ezret….) Mégsem hívták kalandozásnak, csak hadjáratnak. Az meg, hogy mennyire állt magasabb fejletségi fokon a feudális anarchiában fetrengő Európa, hát ez igencsak kérdéses. A magyaroknak csak MÁS volt a kultúrájuk, (de nem alacsonyabb rangú, ilyet szintén csak a kommunista-nácik mondanak) ezt épp Neked kell magyaráznom a másság bajnokának. Jaaa, vagy ha a magyarok „mások” az nem lehet, mi csak primitívek lehetünk a nyugathoz képest. Hát persze, köszönjük, ó liberalizmus bajnoka. Szóval a magyar hadjáratokat lopásnak nevezni, enyhén szólva pofátlanság. De ez esetben elhiszem, hogy egyszerű tudatlanságról van szó, hiszen a közelmúlt szovjetizált történelem könyvei is rablóhadjáratnak nevezték. Csak arra lennék kíváncsi, hogy mivel hozták haza elődeink a vizionált zsákmányt, ha soha egy szekeret sem vittek magukkal. (Például a IX. század eleji - avarok elleni - Frank hadjáratokban a „kulturált” nyugatiak több száz szekérrel érkeztek „lopni” a Kárpát-medencébe. És tényleg vittek is mindent ami mozdítható. A gyönyörűen megmunkált avar kincsek sora, ezért található ma nyugati múzeumokban. Érdekes nyugat-európai műkincsek – a korszakból- miért nincsenek mázsa számra nálunk? Pedig a X. század Európában a magyar katonai fölény évszázada volt. Tehát ezért is butaságok az efféle mély tudatlanságból összeépített mondatok „ahányszor a pajszerért nyúltunk, a kezünkre vertek alabárddal”. Hiszen ahányszor a németek próbáltak a „kezünkre verni alabárddal” vérző orral kullogtak haza. Soroljam a németek által vesztett csaták sorát? Plusz itt is van egy nagy különbség: a németek jöttek ide agresszorként, elvenni, vagy hűbérességre kényszeríteni frissen megalakult államunkat. Csak ez – hála az égnek – nem sikerült nekik. Szóval TWA egyszerűen a szezont kevered a fazonnal, egyszerűen ormótlanul csúsztatsz, és zavarodott butaságokat firkálsz.

A nyugati bátor lovagok hősies viselkedése, az „értetlen, ázsiai magyarokkal” szemben, pedig azért butaság, mert a legtöbb esetben a nyugatiak hívták be a szövetséges magyarokat segíteni. Lásd: Ausburg, a bajor szövetségeseink kérték, hogy ugyanmá’ gyertek segíteni minket a szász elnyomókkal szemben! Na még sorolhatnám ezt a zavarodott írásod badarságait, de nincs kedvem 50 oldalt írni. Sajnos Te egy rosszindulatú magyargyűlőlő ál-liberális műveletlen firkász vagy.