Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ib_cyprus

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Index Tech-tudomány blogjának a Megszívja, aki ritka betegségben szenved című cikke  ihlette ezt a posztot. Gondoltam összegyűjthetném azokat az elváltozásokat, betegségeket, eseteket, amik néha már a bizarr kategórián is túlmennek. Lewandowsky-Lutz dysplasia: Ez egy…..
ib_cyprus 2007.03.21 23:49:50
Szia, a Morgellon korrol tudnal bovebb anyagot prezentalni? Egesz pontosan tortent a szalak anyagaval kapcsolatos analizis? Mit mutattak ki?

A youtube-on van tobbek kozt egy olyan video is, amiben egy fereg jelenik meg, de nekem ez gyanus, mert mashol nem irnak ennyire konkretan a parazitarol(?), hanem csak, hogy valami kimutathatatlan elolenyek vannak a bor alatt, melyek kek, feher es piros szalakat szonek.

www.youtube.com/watch?v=HlFIhjhLQdw

Nem tudom mennyi az egeszben a kamu, mert ugy nez ki sok oldal foglalkozik vele a weben, de mintha teljes lenne a tanacstalansag (neha meg a ketkedes az egeszben). Valamint az is erdekes, hogy csak amerikai esetekrol van szo es nem ertem mi lehet ennek az oka.

Szoval halas lennek, ha tudnal a temanak egy kulon bejegyzest szanni, ha barmi hiteles infohoz hozza tudsz jutni, oszd meg velunk.