Regisztráció Blogot indítok
Adatok
braunauer89

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
braunauer89 2009.02.11 13:55:01
Tahokam! Ha visszakalandozgatsz a zsido törtenelembe, rahöjetsz, hogy a tökeletes faj a vilag egyik -szavaiddal elve- legnagyobb ciganybünözöje. Gyilkossag gyilkossag hatan, gyujtogatasok, kimenekülesek, persze, az mar tökeletesen a "szetnyilt tenger medreben". Mert az is csak valami kozmikus loszar lehet. Ha utana szetnezegetsz a vilagban, hat teljesen termeszetes volt, vagyis a korszaknak megfelelö, hogy a nepek erejükkel kivantak nagyobb hatalomra szert tenni. Ezt csinalta akkoriban mindenki, nem csak a Magyarok, te kis szarhazi!
Ezt csinaltak a nemetek, a "Frankok", az iberiaiak, a keltak, s a ciganyok csak azert nem, mert nem voltak itt. Otthon biztos csinaltak ök is, ezert kellett elmenniük a fcrancba, szemben velünk, magyarokkal, akik hoditani, uj hhont szerezni erkeztünk -rajtunk kivül a többiek is ezt akartak csinalni, csak mi voltunk az erösebbek. Hangsulyozom, korszellem, amit mi civilizaltan kinöttünk, de nem nötte ki pl, a ciganysag, sa zsidosag! az egyik igy bünöz, a masik ugy. Az egyik leszur, a masik lehetetlenne tesz, s a kezünkbe adja a kest, hogy vegezzünk magunkkal mi. Melyik a jobb? Egyik sem. Rozsa Sandor??? Tudod, hogy az egyik legkegyetlenebb gyilkosa egy hatalmas termetü cigany volt, aki azonnal gyilkolt??? Olvass utana, meg fogsz lepödni! Rozsa Sandor vele vegeztette el a piszkosmunkat! (Krudyt ajanlom, abban szepen le van irva, s targyilagosan!)
Tanulgasd a törtenelmet, elemezd a korszakokat, mielött ilyen szinten elragadtatod magad, mert az irasod rosszindulatu, buta, primitiv es nyiltan magyarellenes. Erzelemböl pedig tahokam nem lehet tenyeket közölni. A tenyek tenyek, az erzelem az pedig egeszen mas!
Tanulni, tanulni, tanulni!