Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kkris

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit nem tud még a használtautó-kereskedelemről, a fontoskodó, kisstílű márkaszervizesekről és a bepróbálkozó ügyfelekről?Mai cikkünk blogposztja...
Belsőség Move to the city 2009.09.01 20:20:00
Bizony ám, a Guns n' Roses klasszikusa teljesen helyénvaló bár a költözéshez nem kellett lenyúlni anyánk autóját és az öreg hitelkártyáját, elég volt csupán bedobozolni motyónkat és matricát biggyeszteni mindenre, amit meg akartunk tartani. A költöztetők elvitték, de csak…..
Képviselő Funky Úr ír 2009.07.23 02:28:00
Tisztelettel jelentjük, hogy új hősünk van. Aki mindjárt az Önöké is lesz, drága Olvasók. Király Csabáról, Rákospalota szocialista alpolgármesteréről a mai napig mi sem hallottunk soha, de hát a sztárok már csak ilyenek, a semmiből törnek elő, hogy aztán örökké ragyogjanak…..
Ritkán foglalkozunk hadügyekkel, leginkább talán azért, mert mostanában nem rohantunk le senkit. Ilyen ínséges időkre vannak a hadgyakorlatok, amikor a nemzet legbátrabb fiai elpróbálhatják, milyen lenne éles helyzetben aknamezőre tévedni. Most azonban jelentős sikerről…..
Tegyük fel, hogy az Olvasó levelet akar írni Bajnai Gordon miniszterelnöknek. Nincs ebben semmi különös, mi magunk is többször írtunk már neki a héten. Egyszer meccset nézni hívtuk, egyszer elküldtük a picsába, egyszer pedig arról érdeklődtünk, hogy ki a fodrásza. Szóval ha…..
kkris 2009.05.28 22:35:28
Az igen szórakoztató férfi. A nem olyan vicces női. ..
Már-már rosszul érezzük magunkat, amikor belerúgunk Hagyó Miklósba, hiszen az oviban is alapszabály volt, hogy van olyan, akit tényleg nem illik bántani. Amit viszont nem lehet szó nélkül hagyni, azt nem lehet szó nélkül hagyni Budapest, 2009. május 19. – Hagyó Miklós…..
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..