Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bcsning

53 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki valódi erotikát akar látni, az nézze meg Laurent Bouhnik filmjét, mert abban nem lesz hiány az explicit részletekből, ahol minden látszik. Ezekből választottam egyet, ahol a fiatal francia színésznő elszórakozik társával. Nézzétek meg az egész filmet, mert érdemes a…..
bcsning 2012.01.01 18:34:20
@Immortalfish: Engem is érdekelne!
Ahogy tavaly is, idén is kíváncsiak vagyunk a legjobb fotódra - vagy legalábbis, amit így év vége felé annak gondolsz. Megmondom, miért egészítettem ki a legalábbissal kezdődő fél mondattal a kiírást. Én mindig úgy vagyok vele, hogy baromi hosszú volt ez az év és…..
Lady GaGa David LaChapelle fotósorozatán teljesen meztelenül pózol.Szerintünk ez az idei év egyik legjobb sorozata a celebről  ..
'Black Power' - Ph.: Fernando Louza..
Szinte hihetetlen!A kínai Vogue januári számában a legismertebb magyar modell Mihalik Enikő fog szerepelni. ..
Lady GaGa az Elle januári számában lesz látható.Fantasztikus fashion sorozat...
Client: Bullet Mag Photography: Aaron K Make-up: Joel Marriott Hair: Lucas Dowling assisted by Devo Model: Danna Lee @ Clyne..
Felháborodással vegyes izgalommal indítottam el a videólejátszót, amikor arról hallottam, egy tényfeltáró újságírót az első, belemenős műsora után kirúgtak a Duna tévétől. Ahogy írtuk, Apáti-Tóth Kata Szijjártó Péterrel, az MSZP könyörtelen korbácsolójával, majd a…..
Fantasztikus beauty sorozat a Vogue Italia novemberi számában!..
Itt a hétvége, végre péntek. Egy fantasztikus fashion sorozattal búcsúztatjuk a hetet. Rinze van Brug's fotói..
Eva Herzigova, és Claudia Schifferújra mindent megmutat magából a i-D Magazine Winter 2009 kiadásában...
Érdekes fashion sorozatra bukkantunk a neten.Home Works by Miles Aldridge..
Netezgetés közben egy roppant egyszerű, de nagyon színvonalas fehérnemű reklám sorozatra bukkantam. Model: Irina Magda Chantilly Lace & Lingerie look book ..
  November 13-án pénteken került sor a Marita Model Management végzőseinek záróvizsgájára. A rendezvényt Kaposváron a Kapos Hotel első emeleti Kristálytermében élvezhették végig a modellek ismerősei, rokonai, és természetesen mindenki, aki kiváncsi volt rájuk, illetve a…..
Lara Stone, fényképész Mario Testino a Vogue UK december 2009..
Papilio (Wedding Dresses) 2010 by Marina Danilova ..
Tökéletes smink, fantasztikus beauty fotók!..