Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabóresz

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
Gabóresz 2009.02.11 13:50:00
Véleményem szerint jobb lett volna, ha inkább "Európa zivataros századaiból" lett volna cikked címe. Ekkor talán az érvelésed komolysága is látszana.
Pl. Az arról az épp elhúnyt Nagy Karcsiról kellett volna példát venniük a kalandozó fiúknak, aki egy nap hétezer embert fejeztetett le?
Itt a keresztény civilizáció említésével egy kicsit (kicsit?) (célzatosan ?)csúsztatsz. Ez nem tételez fel jóindulatot.
Biztosan hallottad azt a tanácsot is, hogy ne a korból/környezetből kiszakítva ítélj meg dolgokat egy másik korban/környezetben.

Folyamatosan említed a St. Gallenbéli apácát. Frissebb példák is vannak errefelé. A kultúr Európa riportereinek szeme láttára dugták végig ezrével a nőket Jugoszlávi-jóban alig egy évtizeddel ezelőtt. Az Andrássy úton emelkedő házikóban a kolbásznak nevezett dildóval sem örömet szereztek a hölgyeknek - szintén egész Európa tudtával - de ez is már múlt.

Írhattál volna a bezártság/kizártság témában arról is, hogy fontos, ki zár be/ki, meg hogy mást vagy magát. Mert ez is szempont. És ezekben a dolgokban is csúsztatsz.

Amit az Únióról írsz, nagyon érdekes és lekesítő, de meggyőződésem szerint nem így van. Sem a ránk áldozott pénz, sem felemelésünk, sem nevelésünk nem igaz. Gondolj a nemzeti vagyonunkra, mezőgazdaságunkra, iparunkra és közoktatásunkra.

Hangsúlyozni szeretném, hogy itt kizárólag cikked érveléséről nyilvánítottam véleményt.
Az egyes itt említett dolgokról alkotott véleményem kifejtése nagyobb terjedelmet igényelne és nem is ide tartozna.

Üdvözöllek