Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Collector

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hirtelen jött emésztési probléma egy egészséges ember életét is alaposan megkeseríti - iszonyú kellemetlen, amikor például úton vagyunk, és folyton rohannunk kell a mosdóba. Szinte lehetetlen küldetés ingyenesen használható, tiszta mellékhelyiséget találni a belvárosban, ráadásul gyorsan. Ha…..
Barna hajú lányok Yanika 2016.12.27 04:44:00
Collector 2016.12.30 16:02:56
Világszerte több tízmillió embert érint  a nálunk lisztérzékenységként ismert cöliákia (coeliakia) vagy gluténérzékenység. Összegyűjtöttük az alapvető tudnivalókat erről a táplálkozási problémáról. 1. Miért ennyire fontos ez a téma? Azért, mert a cöliakia (gluténérzékenység, lisztérzékenység) a…..
Az óra indul: “százezer utca van ebben a városban. Nem kell tudnia az útvonalat. Mondjon egy időt és egy helyet, cserébe kap tőlem öt percet. Ha ez idő alatt bármi történik, állok a rendelkezésére. Akármi történik utána, onnantól magára van utalva. Érthető? Rendben. Ezen a számon nem ér el többet” -…..
Dinamó Műhely Életvezetés 2014.08.20 12:34:09
Fotó: Mike Horowitz Másik Farkas Zsolt írása. A Drive című film kapcsán egy hosszú alcímben joggal sorolhattam volna a labirintus, üldözés, keresés, rátalálás, elválás, bosszú, menekülés, illetve a mindent átható kérlelhetetlen idő metaforájának archetipikus felhangú…..
Ez márpedig kurvajól néz ki, és punktum. Az első hét percben a Birodalom megérkezik a Lothal nevű bolygóra, és velük együtt a zsarnokság és elnyomás is. A rohamosztagosok megfélemlítik a jónépet, új törvényeket tartatnak be és úgy általánosságban faszfejként viselkednek,…..
Dwayne Johnson: a 21. századi Hollywood egyik titánja. Pályafutása ha nem is éppen Schwarzeneggerien mesebeli, de azért meg kell hagyni, hogy a középiskolai futballjátékosból lett pankrátor, a pankrátorból lett színész és a színészből lett világsztár röppálya már majdhogynem…..
Kénytelen vagyok rögtön azzal indítani, hogy nem ismerem a trekker univerzumot. Nem láttam a sorozatokat, a mozifilmeket sem, amit korábban készítettek. Utóbbiak nagy hiányosságaim, alkalmasint be is pótlom majd, ezt itt és most megígérem. De ez talán jól van így, amikor a J.J.…..
Rendezte: Michael Bay Forgatókönyv: Christopher Markus, Stephen McFeely, Scott Rosenber Operatőr: Ben Seresin Zene: Steve Jablonsky Szereplők: Mark Wahlberg, Dwayne "The Rock" Johnson, Tony Shalhoub, Ed Harris, Anthony Mackie Készült: 26 millió…..
Belsőség Pumasétáltatás 2012.12.06 12:18:49
Mióta a Cougar eladósorban van, természetesen mindene működik. Ez már csak így megy, az ember szop, szop és szop az autójával, félévente látja, fizet néhány százezer forintot, döntően úgy félmillió körül, aztán használja a következő általános összeomlásig. Ami nálam…..
Collector 2012.12.06 14:14:09
Azt mondja Hajdú János, a TEK vezetője: ma nincsenek Magyarországon olyan fegyveres csoportok, amelyek olyan problémákat tudnának okozni, amelyekkel kormányok lennének megdönthetők, vagy amelyek emberéleteket követelhetnének.Lehet, hogy ma nincsenek, de tegnap voltak, és ebből…..
Collector 2012.08.27 16:19:56
@iii: Bűncselekmény az autófeltörés is meg a gyilkosság is de a kettő között van némi különbség nem mintha az autófeltörést nem kéne büntetni .
Az 1200 erőszakos cselekmény vagy gyilkosság egészen más kategória azért kötél járna .
Tisztelt Praxis blog!   A minap, ebben az iszonyú kánikulában kénytelen voltam mentőt hívni egy ismeretlen férfihoz, ennek kapcsán szeretnék néhány sort küldeni önöknek. Éppen kutyát sétáltattam a közelben található parkban, amikor arra lettem figyelmes, hogy a földön egy…..
Közpénzt lopni nem csak úgy és annyit lehet, ahogy Hagyóék, Hunvaldék, Juhászék: nokiás és viszkis dobozokban, öt, tíz, húsz, ötvenmilliókat. Közpénzben kárt okozni lehet még ennél is közérdekrombolóbb módon, ráadásul jelentősen nagyobb összegben; most valaki itt…..
Átlagos személygépkocsi-használat mellett Budapesten nincs gazdasági racionalitása az autó fenntartásának. Ennél ugyanis költségtakarékosabb a közösségi közlekedés, a kerékpár, szükség esetén a taxi vagy az autóbérlés igényeinkhez igazított mértéke.Magyarországon egy…..
  Több levelet is kaptam az elmúlt hetekben, hogy lerombolták a Dévai, a Váci és a út által határolt telken álló épületet - vagyis a Lehel Csarnok szomszédját - és vajon mi épül majd oda. Nos, ha minden a tervek szerint alakul, egy hét emeletes irodaház. De ne szaladjunk…..
Miután az elmúlt években kiderült, hogy egy-egy kerékpárosdemonstráció tízezreket tud megmozgatni, a főpolgármesterségért versenybe szállók többsége a 2010-es kampányban megpróbált empatikus lenni a bringásokkal. A számottevő pártok már nemcsak néhány kilométer új…..
Collector 2010.09.02 23:00:31
@rekszem:
Drága barátom szűklátókörűséged mértéktelen .
Én az autóval dolgozom is és ezzel nem vagyok egyedül, hozok viszek dolgokat amit a bicikli csomagtartójára nem tudnék feltenni .
Arról ne is tegyünk említést hogy a városba behajtó autók nagy része az várost övező területekről hajt be mert onnan nincs más lehetősége a városba jutni .
Ha mégis az napi 3 óra utazást jelentene amit autóval 1.5 -2 órára redukálhat és a megmaradt időt esetleg a gyerekeivel töltheti .
A bécsi példa előremutató lenne .
Asszem már dupla körgyűrű , egy a várost jelzőlámpa nélkül átszelő autópálya , rengeteg bicikliút , jó és jó minőségű tömegközlekedés .
Majd most jön Tarlós bácsi és megmutatja .
Ahogy a III kerületben tette a nagy semmit 20 év alatt ...
Collector 2010.09.02 23:41:38
@rekszem: "A bécsi közlekedés tényleg nem rossz, én voltam kint több hónapot is."
Ebben legalább egyetértünk .
Szerintem aki akart eddig is tekerhetett és ezután is megteheti . Elvileg mindenkinek joga van mindenhez , persze az élet igazságtalan mint tudjuk .
A tények viszont kemény dolgok, ha egyik napról a másikra elfogyna a benzin és mindenki tömegközlekedne meg biciklizne pillanatok alatt menne csődbe az állam a benzin adója nélkül .
Collector 2010.09.02 23:52:39
@kokavec: Jó , próbáljuk ki !
:)))))
Mi más lenne az első lépés egy építkezésen, mint a bontás? Korábban már írtam arról, hogy a belvárosban egy meglehetősen ambiciózus beruházás indult a Deák Ferenc és a Harmincad utca között. A beruházás ahhoz a Csipak Péterhez köthető, akinek a Fashion streetet is…..
  Ha azt mondom legalább négyszáz éve nem épült mecset Magyarországon, biztos nem lövök nagyon mellé. Érdekes kanyar, hogy az Állatkert egyik legizgalmasabb épületének, az elefántháznak minaretet formázó tornyát 1915-ben lebontották, mivel a török diplomáciának nem…..