Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nazgulking

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kemoterápia végtelenül legyengíti az immunrendszert. Olyannyira, hogy nagyon komoly probléma, nem kellő odafigyelés hiányában akár még halál is lehet egy sima megfázásból, egy egyszerű, mindennapos gombás megbetegedésből, vagy akár csak egy mosatlan alma elfogyasztásából is. Képzeljétek el, hogy…..
Praxis Így lettem skizofrén 2015.10.27 08:50:56
A történet 23 hónapja kezdődött, amikor célponttá váltam a lakásmaffiának, szervezett bűnözéshez kapcsolódóan. Egy ismerősöm kávéval kínált meg, senki nem gondolna rosszra, magamat sem tudom emiatt hibáztatni. Utólag okosabb az ember! Nos a kávéban volt valami, amitől kába…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Tisztelt Munkahelyi terror blog!   Vagyonőrként dolgozom egy állami…..
Nazgulking 2015.04.09 21:14:17
@dr. Hörömpő Töhötöm: Nem megy az olyan könnyen:) Már körüljártam a témát. De én egy normális fizetéssel is beérném egyenlőre, meg, hogy több megbecsüést kapjunk mi őrök. Mert Magyarországon csak azért nem szabadult még el a pokol, mert mi vagyunk. Ugyanis a rabló ha be tud törni a fatelepre például,akkor már a melette lévő mari nénihez is betörnek
Nazgulking 2015.04.09 22:16:22
@monddazigazatmar: De, reálisan látom a helyzetet, veled ellentétben. A cégenél is te nélkülözhető vagy, az őr nem. Ha nem lenne őr, még a budi ülőke is eltűnne villámgyorsan. Hogy honnan volt pénzed? Privatizációs csalás, simliskedés stb
Nazgulking 2015.04.09 23:08:10
@monddazigazatmar: Te kis kapitalista agyzsugorodott. Ne próbálj itt senkit megetetni,becsületes munkával nem lehet meggazdagodni. Nagyon lapítasz, nem merted megmondani mit gyártasz, szégyeled mi?:D Tampon, pelanka, gumibugyi?:D
A férfiak 39 éves korukban kerülnek le a fiatalabb nők radarjáról – állítja egy felmérés, amelyik szerint ez az az életkor, amelyiktől a nők inkább apafiguraként, mintsem szexuálisan vonzó férfiként tekintenek rájuk. Láthatatlan ember – így nevezik az angolszász…..
Új dologgal próbálkozunk a Hogyolton: híreket, sorozatokkal összefüggő posztokat is kitolunk, és majd meglátjuk, a nagyérdemű mennyire vevő rá. Úgyhogy tessen klikkolni, ha kell a folytatás.  VV Pink Zsófiról szépen lassan lehámozza a bulvár a babahájat meg a rózsaszín…..
Tíz éve elmúlt,hogy úgy gondoltam biztonsági őrként keresem meg a kenyérre  valót a családomnak és magamnak. Egy évtized alatt két felső kategóriás fővárosi irodaházban dolgoztam. Az első évek jól teltek.Elég jól lehetett keresni és előre is lehetett lépni a…..
Nazgulking 2013.07.08 11:40:11
@nemjogasz: És azt neked ki a manó mondta, hogy ücsörögsz egyhelyben te véglény? A gépjármű kiengedés azt jelenti például, hogy mész ki átnázni a csomagteret, utasteret stb. Hogy a csekkolós járőrről már ne is beszéljek. Te az én szerdai napomtól ( 24 óra) már déli 12 órakkor sírógörcsöt kapnál......
Nazgulking 2013.07.08 11:40:59
@droid_: Óh, nálam vannak hordák, gyere, bemutatlak nekik:D
Nazgulking 2013.07.08 11:43:22
@monddazigazatmar: Te véglény, te szemita cionista kaftános. A hozzád hasonló drágalátos melósok egy munkaórája így néz ki: 10 perc es rituálé a kávéautomata körül, utána 20 perc összeverődés a telephely egy árnyékos pontján, aztán fél óra szöszmötölés a munkával. Újab óra, megint kávégép.....
Időről időre érkeznek olyan levelek, történetek, amelyek kissé árnyalják a külföldi életről szóló képet. Zsófi mai írása is ilyen, ő Németországban találkozott olyan megalázó jelenségekkel, amilyenekkel szerinte Magyarországon egy külföldi nem szembesül. „Több…..
Nazgulking 2013.04.12 14:26:15
@tableno: Nem érted. A földet kell felszabadítani,nem azt aki ott van! Így semmisé tehetjük a szláv-német ellenségeink magyar felemésztő asszimilációját.
Nazgulking 2013.04.12 14:33:37
@tableno: Nem trollkodom,megmondom a tutit:)
Nazgulking 2013.04.12 14:35:43
@DieNanny: Na na na. Szerinted az őszibarack lehet egyszerre körte is?