Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsoli62

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Van kampányszerű KGFB-ellenőrzés? Vagy csak a média félreértelmezéses felfújósdija folyt, és a hétvégi híradók vágóképein KGFB-igazolást kérő rendőrök csak a tévéstábok kérésére ellenőrizték a csekkeket-szerződéseket-bizonylatokat? Vélemények az azonos…..
Zsoli62 2009.02.11 16:33:17
@monnyo: Igen, ugyanazon a helyen próbáltam csak cserét kérni, de valóban újat voltam köteles csináltatni. De még mindig nem értem, hogy miért? Hiszen csak egy darab papírt hagytam el, ami bármikor bárkivel megeshet, az adatok nem változtak, miért nem lehet egyszerűen pótolni? Már ha egyáltalán szükség van erre az egész kőkori rendszerre, amikor a rendőrök on-line ellenőrizhetnek, plusz ott van a rendszámtábla matrica.
Zsoli62 2009.02.11 22:43:37
@loláb: Öreg, nyugdíjas munkásőr vagy? Mert ekkora korlátoltságnak kell hogy legyen valami alapja. Ébredj fel, a XXI. században élünk, a robbanómotorral hajtott vasszekerek és az internet korában. Ez utóbbi egy csomó porosz hagyományú okmányosdit feleslegessé tehet, megkönnyítve életünket. Szerintem ez a szarakodás a papírokkal egy itt felejtett elavult szabályozás, amit mára tökéletesen felülírt az élet, de a rendőr emiatt büntethet, mint a kint felejtett korlátozó táblákért. Sose aggódj a rendszer költségeiért, a papír alapú sem ingyenes, másrészt a hatékonysága bőven ellensúlyozza.
Zsoli62 2009.02.11 22:58:28
@loláb: Persze ha a szent OKMÁNYOSDI valódi célja szerinted az autósok permanens szivatása, akkor szerintem módosítani kéne a rendőrbiblát: minek az a sok lacafacázás az OKMÁNYOKKAL a közúti ellenőrzésnél, egyszerűbb, ha a rendőr mindjárt szétcsap az utastérben a gumibottal,és már jöhet is a rabomobil.