Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reflex35

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véget ért az idei X-Faktor egyik különversenye, hogy Malek Miklós szavaival éljünk, Jimmy fia Krisztián a hangokkal vívott hősies küzdelem végén a fater szellemét megidézve távozott a műsorból, amiben tényleg most énekelt a legjobban egyébként. Jó, Jimmy Még nem veszíthetek…..
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
reflex35 2009.06.09 12:22:18
@vágtázó halottkém: Yganítom, hogy ezzel Árpi nem ért egyet, mármint ha nem tetszik ne olvassák. Mert pont az alényeg, hogy az emberek egy része megrökönyödjön és csak azért is visszatérjen.
reflex35 2009.06.17 12:46:59
@kolbászoszsömle: nem kell, hogy érdekelje,, ez csak egy indok volt arra, hogy a vallásosság nem megán ügy, mert azt ha valaki komolyan hiszi, akkor nem tarthatja csak magába.
reflex35 2009.06.17 12:54:27
@őröltbors: El kell, hogy keserítselek, ez nem újdonság. De akkor vált a munkás Szent Jószef ünnepévé igazán, amikor valamivel fel kellett tölteni a szoci ünnepet, és értelmet adni neki. Azért kérdeztünk rá, mert miért tartunk akkor máj. 1-én szünnapot, de Árpi mentségére legyen mondva korábban azt is jól lefikázta. Tele vagyunk olyan egyházi ünneppel (kis túlzással minden nap) amihez nem tartozik munkaszüneti nap/piros betű.
Most éppen Dr Tisza Tímeát hallgatom a herpeszről, csorog a nyálam, és nagyon hálás vagyok Valuska Lászlónak a linkért. A Homár kedvenc műsorvezetője strikes back! Sváby András váratlan visszavonulása után belevetette magát a likvid tőkével rendelkező vállalkozók pezsgő…..
A minap böngészgetve egy érdekes oldalra bukkantam. Hogy milyen vaknak lenni, azt lehet érzékeltetni a szem bekötésével. Egy elég jó füldugóval a hangokat is ki lehet zárni. De azt megtapasztalni, hogy milyen ha az agyban nincs rendben valami, az elég nehéz. Ezek a játékok…..