Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mrawka1979

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasók!A filmszemle miatt még a héten időszakos szünetet tartunk, türelmeteket kérjük. Valamint: küldjetek posztokat, ha van kedvetek. sziasztok:vl..
 A blog történetének legjobb levele, gratulálunk hozzá! Helló.Most összeszedtem magam, leírtam sztoriban a dolgokat, jót tett. :-) amilyen a csók olyan a kapcsolat 1) Ovi. "Krisztián járunk?" (Azt hiszem egyszer megfogtuk egymás kezét. Ovis csók volt -…..
 Hmm.Sziasztok.Azért írok be a fórumba, csak így munka közbeni magányomban, hogy az egyik mostani storymat megosszam veletek.Magamról annyit, hogy sok pasim volt, tudom, nem tagadom, átlagosan évente 60 pasim szokott lenni, de ennek nagy része csak kaland, buli utáni egyéjszakás…..
Edinburgh 2009.03.03 00:00:00
Ma nagyon érdekes napom volt. Felhívott az egyik csaj,akivel felvettem a kapcsolatot munka-ügyben, hogy ha ma ráérek, akkor lenne nekem valami. Egy kiállítás megnyitóján kellenesegítenem, mert az egyik lány visszamondta, és tudja, hogy engemérdekel az ilyesmi. Rögtön mondtam neki,…..
Edinburgh 2009.02.08 00:00:00
Bocsi, de nem volt kedvem oldalakat írni, ezért most egy rövid kis összefoglalókövetkezik az elmúlt pár napról.Kedden megint elcsatangoltam a környéken egy kicsit, csak azért fordultam vissza,mert kezdett sötétedni, aztán ugye akármennyire is biztonságos hely ez, mindenki tudja,…..