Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trilenium

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
trilenium 2009.02.11 11:13:31
@Tóta W. Árpád:
"Rózsa sándor köztörvényes bűnöző volt? Az ám."

Kedves Tóta W. Árpád!

Meg egyébként a 48-as szabadságharc egyik kiemelkedő személyisége akit nyilván nem az illegalitásban tett cselekményei,
hanem a megszállók elleni szabadságharc emelt hőssé, egyébként ezért került leginkább börtönbe is, ha Horn Gyula azt mondhatta régen volt igaz is alig volt a 3/3 egy Rózsa Sándor aki konkrétan az életét rizikózta a hazájáért miért ne nyerhetne bocsánatot, sőt!

Egyébként TE kevered a háború és a bűnözés fogalmát!
Az általad felállított kritériumokkal minden ország cigánybűnöző a múltban és jelenben aki bármilyen háborút hadjáratot indított, bármilyen célból, ez azért valljuk meg picit azért kalapácsnyél vetés, de legalábbis bődületes ökörség.
A háború az kegyetlen, véres erőszakkal teli, ezért háború! A békésen szórakozó embert indultból szurkáló állat, gyereket erőszakoló perverz pedig bűnöző, NEM KATONA !!! A katona parancsra teszi mindezt, próbálnál meg te mondjuk parancsmegtagadni végignézném, a bűnöző jobb esetben is haszonvágyból!

Egyébiránt nem is értem az egészet legalább gondolnád át ha már leírod, mert igen nagy összefüggéseket nélkülöző baromság és tele van tárgyi tévedésekkel pld. a magyarokat legtöbbször a művelt nyugati hercegségek hívták zsoldosként háborúba a szomszéd nyakára, európában nemigen volt csatorna Róma bukásától a reneszánszig és igaz hogy rovásírással de a magyarok közül mindenki tudott írni míg nyugaton Nagy Károly sem!!! Ennyit a barbár jelzőről ! Mindamellet a magyarság történetéhez a kalandozás szervesen hozzátartozik, mint az angolokhoz Drake a spanyolokhoz Cortez a Franciákhoz Napoleon, Az arabokhoz Saladin, stb.
Mondjuk ha mernéd Napoleont is cigánybűnözőzhetnéd egy francia oldalon, mondom ha..