Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Schlacke (törölt)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A régiós devizák gyengülése miatt már nem csak vásárolni éri meg jobban nálunk vagy valamelyik szomszédos országban a nyugat-európaiaknak, hanem például hajat vágatni is.   Tegnapi záró adatok alapján a forint 17.2, a zloty 15, a korona pedig 3 százalékot gyengült az…..
Schlacke (törölt) 2009.04.01 22:51:39
Itthon a határ mentén az osztrákok már legalább 15 éve járnak át fodrász- meg fogászturizmusra.
Elég csak ide kattintani, látszik:

www.google.hu/search?hl=hu&rlz=1C1CHMI_en-USHU300HU303&q=mosonmagyaróvár+fogászat&btnG=Keresés&meta=

A bevásárlóhullámok meg mindig abba az irányba csapnak amerre kedvezőbben alakul az EUR/HUF árfolyam.
Van valaki, aki komolyan elhiszi, hogy a válság kényszerítette ezt a kajáldát az ízlésesség és ötletesség határát még alulról sem súroló, ellenben szemmel láthatóan komoly anyagi ráfordítással járó plakátok legyártatására? Hát nem. Pusztán beálltak az emberek…..
w Valaki más Amerikája 2008.11.11 06:15:00
A világ, mint tudjuk, Obamára szavazott volna. Obamáért rajongott Európa, és ő az, akivel akár iszlám köztársaságok is tudnának tárgyalni. Amerika vetélytársai és ellenségei Obama győzelmébe helyezték reményüket. Hiszen ő a Remény. Amerika barátai, vazallusai, az amerikai…..
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
Schlacke (törölt) 2009.02.11 11:35:14
A történelmi részről annyit, hogy egy letelepedett, közigazgatással rendelkező területre betörő nomád törzsközösség esete, meg a már fennálló államban növekvő feszültség az állampolgárok között teljesen más tészta. Jó, értem én, hogy miért kellett ez bele, de a két szituáció köszönő viszonyban sincs.
Rózsa Sándor meg senkit nem érdekel a kurucinfósokon kívül, ők is csak a nemzeti hőst és rakendroll sztárt látják benne aki beszólt az osztrákoknak. Köztörvényességről szó se esik. Ha meg nem tudnak róla, mégis hogyan követhetnék?

A magyarság integrációját az EU nem viszi tovább. Az EU megfogalmaz irányelveket, elkülönít rá pénzt, majd rábízza a hazai gazdasági/politikai/szellemi elitre. Akik vagy egyszerűen hülyék és nem értik, vagy nem érdekük betartani irányelveket és a képviseleti demokráciákból csak a turistalátványosságokat meg a konferenciák büfésstandját ismerik. A lehetőségek adottak, de csak elenyésző kevesek élnek vele úgy, hogy arra holnap is lehessen építeni.

A cigányságot a többség nem tudja felemelni. Pont. A fejlettnek nevezett többségi társadalom a maga körein belül sem tudja elintézni a dolgokat. Kár finomítani, az oktatás nem működik, az egészségügy, a politika a rendfenntartás, a honvédelem, a szociális rendszer dettó. Valamit csinálnak emberek ugyan ezen a címen, de ez nem üti meg azt az alsó határértéket ahonnan működőnek nevezhető az egész. Pedig ezeka területek szakmákhoz kapcsolódnak, amiket el lehet sajátítani. Meg lehet tanulni! Internetről, könyvből, tévéből, talán még egy kicsit a felsőoktatásból is.
Sajnos ezzel azonban nem megyünk semmire, ha szar az emberanyag. Az ország "cigányfelemelésre" testált fele paranoid, önbizalomhiányos, és képtelen a valóság észlelésére meg arra, hogy egyszerűen jól érezze magát.
És még mindig van hová süllyedni.