Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kimura

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
kimura 2009.02.11 10:18:02
Cigányok-Ősmagyarok.
Azért, szerintem, pár dolog kimaradt. A korabeli Európa, nem nagyon volt civilizált. Voltak kolostorok, persze, jó néhány. Számos. Voltak könyvek is, talán pár ezer, összesen. Egész Európában, talán pár százan tudtak olvasni. Vízvezetékek? Hol? Azok, amiket a rómaiak hagytak ott, esetleg. Amúgy meg civilizációról, meg szociális rendszerről beszélni, elég erős túlzás. Sárkunyhók. Lakótornyok, ahol kábé a lovaikkal együtt laktak a szuper civilizált főurak. Akik ugyanolyan kegyetlen gyilkos rablók voltak, akkor mint a kortárs magyarok.Szociális rendszer? Pallosjog se. Csak akinél a pallos. Betegségek, sötétség.

Aztán meg, az orrunkra, kezünkre ütés, alabárddal se annyira ment. Inkább azt mondanám, hogy volt pár ütés, meg már nem nagyon kellett nekünk onnan semmi. Meg valaki itt, BELÜLRŐL elkezdte átgyúrni az agyakat. Sokkal inkább miatta, miattuk vesztettünk, el ezt azt. Persze ettől még nem lehet azt mondani, hogy jó volt, amit akkor a kalandozó magyarok csináltak. Ez soha sehol nem jó. Senkinek. De az is erős túlzás, hogy párhuzamba állítasz, egy népet,ami történetesen, nem megvadult, hanem hozta magával a szokásait, kultúráját, ami tekintve, hogy lovas nomád népről van szó, abból, is, állt, hogy ha tehették, elhajtották egymás állatait, és elvették a javait, (Amíg a kezükre nem ütöttek, épp a többi, hasonlóan gondolkodó nomádok. Valahogy így nézett ki ahonnan jöttünk. ) egy söpredéknek se nevezhető embertípussal. A korabeli magyarok,beszabadultak egy olyan kertbe, ahol nem volt csősz. És épp, mivel senki nem ütött a kezükre, kezdtek el kalandozni. A bűnöző romák, viszont, igaz pont úgy, ahogy leírod, de csak elszabadultak. ÉS erre, nem lesz megoldás, az alabárddal odaütés. Ez igaz. (Illetve természetesen az lenne, Csak, hát szikével kellene csinálni, nem alabárddal, pont a két eszköz természete miatt. És nem tudni, minek lenne több sérültje, akármilyen szinten.) Ami közös, ezeket az embereket utálják, sokan, és az őseinket is utálták sokan.
És egy személyes. Én, szakmai ártalom, sokszor álltam már szembe olyanokkal,mint akik közül egyik most szökik. Szemtől szemben, ha érted. És soha, egyik sem állítható meg már, ezen a ponton. Szóval, azért, ha nem két évet lehetne kapni egy halálos testi sértésért, és ezzel együtt nem lennél, pont azonnal legendák hőse, azokban a körökben, ahonnan származol,talán kevesebb öregnek tűnne el a háza, miközben vesz egy zsemlét, meg kevesebb szórakozóhelyen ölnének meg pusztán azért mert magasabb vagy egy bekokainozott, tesztoszteronnal agyonszúrt állatnál. Aki egyébként, mellesleg megjegyzem sosem áll oda egyedül,fegyver nélkül, ha egyenlőek az esélyek.