Regisztráció Blogot indítok
Adatok
D.O.M.I.N.O

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajh ugy felbasztuk ma az agyunkat. Ezek nem atallanak es tudjatok mit esznek a nemtom milyen hus melle kremnek??? Ugyse talalnatok ki... MENTOL jamet bazdmeg, de azert Szabi megkerdezte, hogy mi a makk... hat kinevettek, hogy milyen hulyeseget kerdezget pontUghogy most megint megittunk par…..
Pff, van vegre betarcsazos net, ami amugy tok gyorsan behozza a blogot (gyorsabban, mint a mailjeimet... na mind1)Uh hat mekkora izgalmakon vagyunk tul, en pl mar 10 bo 9x bele tudom dobni a sultkrumpit a szamba... nagyszeru mi?Na amugy a lenyeg: ugye ez a masodik evem itt, de most azt mondom, hogy…..
There and back again ny in daytime 2009.06.29 17:34:15
Nahemivan?Odavigyazza kisgyerek, mer az apple storebol irok egy macbook pro rol ami igen szokatlan viszont nem kellemes.Egesz jo dolog ez a ny dolog, foleg ugy hogy mar tudom mi merre van :P Amugy telleg tok poen, pl a Time Squaret lezartak teljesen (azt mondjak forever) es szekeket raktak oda igy…..
There and back again Agyhalal 2009.06.25 06:20:59
nah megérkeztünk voltunk a time squeren is up volt most olyan faradt vagyok minths egyedul vivtam volga meg a II vh-t szoval majd egyszer lesz error a naprol ertekezes de nem most... Kerem kapcsolja ok..
Hol is tartottam.. igen, a kávéház. alapvetően unalmas hullafáradt kávézás lett volna, de jött egy bolond pasi, aki elszórakoztatott minket nagyon szívonalas elmeborultságának villogtatásával.. készült róla egy videó is, később talán felrakom.. A városban sétálgatva…..
sehol se talállak húsvét. 2009.04.07 19:55:00
csak gyors annyit, mert már mindenki ezt kérdezi, és megőrülök leírni 25.* is, itt nincs húsvét.. van valamennyire, de nem nagy a készülés rá, semmi extra, az üzletekben lehet kapni nyulas meg tojásos dolgokat, de nagyjából ebben kimerül. húsvét hétfőn már munkanap van,…..
Hát egyszer mindennek vége.. így van ez a Maya féle látogatással is.. véget ért a hollandiai turnéja, és ma reggel sajnos hazament.. hiányzik is nagyon.. az elmúlt napokban, én nagyon jól éreztem magam, de sztem Maya is. de erről inkább kérdezzétek őt :) Csak hogy legyen egy…..
Na, ma is volt egy jó fárasztó napunk. Kezdjük azzal, hogy tegnap este megtettünk mindent azért hogy ma "fáradtak" legyünk.. elég későn feküdtünk le.. Nagy nehezen összevakartuk magunkat és elindultunk a verőfényes napsütésben a belvárosba. Meg kell hagyni, az…..
D.O.M.I.N.O 2009.04.05 01:11:27
D.O.M.I.N.O 2009.04.05 23:58:42
@kidddo: jolvan jolvan, várok türelemmel. Majd most is biggyessz be 1-2 képet, ha lehetséges. Addig is nagy nagy cuppantás!
na helló everybody, mindenki! hát megérkezett a kis maycsi a "nagy" hollandiába.. komolyan mondom a mai nap megint egy VICC volt.. kezdjük azzal hogy Bia tesójáéknak véget ért a móka.. ma azzal a géppel mentek haza, amivel maya ide jött. reggel ők kicsit késve…..
a hét legnagyobb eseménye, hogy megérkezett hozzánk Bia tesója Zoli (változatosság kedvéért) meg az egyik haverja. Már ránk fér egy kis vérfrssítés. Igazából élvezem hogy itt  vannak. egy hétig maradnak, ami azért is jó, mert azzal a repülővel mennek haza, amivel Maya…..
komolyan mondom az elmúlt három napban öregedtem vagy 20 évet.. Kezdjük ott a storyt, hogy szombaton mondtam Znak hogy mennyünk el parkba, este meg bulizni, és ne törödjünk a sulival.. ő meg hajthatatlan volt, mindenképp tanulni akart.. a kis pedál :P így végül neki ültünk tanulni,…..
sehol se talállak Kitti biciklizik 2009.03.21 20:22:00
És ami tegnap elmaradt..Tegnap olyan fáradt voltam, hogy alig tudtam magam bevonszolni suliba.. Bent sikerült a nyitott szemmel alvás fogalmát feszegetnem, de aztán szerencsére csak egy órám volt, így tepertem egyből haza. Épp elaludtam, mikor felkeltettek( köszi Tomi a diszkrét…..
Tegnap megint házibuli volt az itt lakó csajoknál, azt hiszem iráni csajok. Nem nagyon ismerem őket, de nem is kell, mert az ilyen bulikban hálisten van elég sok ember én főleg Z-ék szobájával mozgok. Sokmindent nem tudok elmondani a buliról, mert egyrészt két napja migrénem van,…..
Azt mondták valahogy fogalmazzam meg szépen hogy ma nem történt semmi. Azon vagyok :)Ma nem volt suli, kedd csütörtök elvileg szabad lesz, minden héten. Reggel elmentünk a Sandersbe (ami magyarul Sándoré :) ) bevásárolni, vettem krumplis tészta alapanyagot.. nem lett…..