Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koti66

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyári szünetre ment a kedvenc riportműsorunk, a Házon kívül, az RTL késő éjszakára eldugott gyöngyszeme. Érdekes, hogy általában mind a két csatornán ugyanaz a típusú műsor megy (X-faktor vs. Megasztár, Mónika vs. Joshi, Aktív vs. Fókusz, Barátok közt vs. Jóban rosszban),…..
koti66 2011.06.05 14:00:17
@lac1: Magyarországon így nem maradhatna a házad, mert vannak előírások is.Például végleges használatbavételi engedély kell hogy lakhass a saját házadban, különben büntetnek...ott meg kikötik, hogy az eredeti tervnek kell megvalósulnia, és nem lehet egy köztes állapot. Horvátoszágban (is) sokkal lazább a szabályozás.
Farkas Flórián, az Országos Roma Önkormányzat elnöke, a Magyar Köztársaság kormányának romatámogatásokat felügyelő miniszteri biztosa, fideszes országgyűlési képviselő tegnapi nyilatkozata során "elejtett" egy olyan mondatot, ami nem kicsit kavarta fel az amúgy sem…..
  „We all live every day in virtual environments, defined by our ideas” (Michael Crichton)  Soha nem látott aprólékossággal kidolgozott, az ideális szépségbe minden kockában belehaló animációs filmet készített Alex Roman. A madridi CGI-grafikusművész létező,…..
koti66 2011.03.23 09:22:44
@gloire: Lehet, hogy neked giccs, de ez főleg a szakmának szóló film, ami azt mutatja be, hogy milyen szinten lehet űzni az ipart.És megnyugodhatsz, ezek nem fotók, hanem egytől egyig 3D-s látványtervek...