Regisztráció Blogot indítok
Adatok
legislator09

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
legislator09 2009.02.11 09:54:58
Tótaw Árpád!

Okfejtésed tévútra vezet.
Egy: minden európai és Európán kívüli nemzet úgy fogalt hont, illetve úgy találta meg végső identitását, hogy közben bizony háborúzott, irtott, rabolt. Hiszen másként valószínűleg nem ment volna. Simogatással és puszikkal nem lehetett országot szerezni. Országot viszont mindenképpen kellett szerezni, hiszen egy nép fennmaradásának egyetlen és kizárólagos útja a területszerzés volt. A magyarok cseppet sem voltak durvábbak, mint mondjuk az Asszírok, vagy a perzsák, vagy a germánok, vagy rómaiak, vagy vagy és még hosszan lehetne sorolni.
Másrészt: mikor volt ez? kb 1000 éve. Hányat írunk ma? 2009-et.
Úgyhogy erről kéne beszélni, vagyis arról, hogy van Mo-nak egy jelentős számú kisebbsége, aki tudatosan és notóriusan fittyet hány a magyar jogszabályokra és társadalmi normákra, folyton a jogairól papol, anélkül, hogy tudatosítaná magában, hogy kötelességei is vannak. Többnyire segélyekből és bűncselekmények elköveteséből tartja fenn magát és ha kérdőre vonjuk őket, jön a Munk Veronika féle rendkívül ostoba rasszizmusozás. UNALMAS!!!!!!
Végre arról beszélj, hogy miért van az, hogy ma Magyarországon egy bizonyos társadalmi réteg miért nem hajlandó beilleszkedni és ne arról, hogy mi történ 1000 éve. Ezzel az erővel ugyanis Amerika se papoljon egyenjogúságról, meg demokráciáról, hiszen kiirtották az indiánokat, és a kontinens valamennyi ősi kultúráját, majd továbbfolytatva "jó szokásukat" még az 1960-as években is törvény szintjén különböztették meg a feketéket a fehérektől. A '60 évek Amerikájában a feketék közintézményekből, buszokról, kórházakból voltak kizárva törvényi szinten. Mo-on viszont ekkoriban nyomát sem tapasztalhatjuk a megkülönböztetés törvényi szintjének!!
Tisztelt Tóta Úr! Költözzön Enyingre vagy Miskolcra, vagy Bp VIII., esetleg IX. kerületébe egy kis időre! Gyökeresen másképpen fog gondolkodni.