Regisztráció Blogot indítok
Adatok
clickuser

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
clickuser 2009.02.11 10:31:07
Szerda reggeli hülyeségmondó verseny. Szép
1.A kalandozó magyarbűnözők komoly államalapítási/önszervezési potenciállal, összetett, írásbeli szakrális, kereskedelmi és katonai kultúrával rendelkező, jól szervezett törzsszövetségben éltek. (Méghozzá kb. annyian, mint az állítólagos mai megfelelőik.) Ezzel röviden egy baj volt, hogy totálisan eltért minden elemében a nyugati kultúráktól. Meglehetősen rövid idő, kb. 100 év alatt, úgy döntöttek, hogy megreformálják önmagukat! EU-kompatibilissá akartak válni, önszántukból, önszervező módon. Jött egy mindenki által elismert "übervajda" és azt mondta, hogy "működjünk együtt a gádzsókkal, mert úgy mindenkinek jobb". Tehát: önszervezési potenciál + fegyelem + übervajda + reform. MElyikkel lát a Zírás szerzője párhuzamot a hazai kortárs cigányság körében? A cigányok kb. 600 éve érték el Európát. Na, azóta nem lehet őket kb. sehol sem integrálni. Többek között Mária Terézia matyó faragásos bicskája is beletört a kérdésbe.
2. Nem mellesleg pont az első ezredforduló táján mai kultúrnépek (norvégok, svédek, dánok) ősei is dúlták Európát. Csakhogy ők is fegyelmezett, önszervező, bár kissé vad társadalomban éltek. Na persze ezer éve integrálódni Európába teljesen mást jelentett, mint ma. Akkoriban még volt szabad hely új államoknak, manapság meg nincs.
3. Rózsa Sándor a '48-as szabadságharc alatt, a Haza szabadságáért és függetlenségéért harcolt, sikeres szabadcsapatot vezetett, méghozzá a Honvédelmi Bizottmány engedélyével. Élete során több kísérletet is tett a tisztességes életvitel folytatására (kegyelmi kérvény a császárhoz stb.), de pl.: a szabadcsapat vezetői múlt miatti köröztetése ebben megakadályozta. Gondolom, úgy kell neki.
4. Én a magam részéről drukkolok a kortárs hazai cigányságnak, hogy érjék el azt az önszerveződési szintet, amivel a honfoglaló magyarok, vagy a normannok is rendelkeztek, és saját identitásuk megőrzése mellett kompatibilissá tudjanak válni a mai Európával. Ez talán végül, majd elviselhető szintre csökkenti a velük szemben fennálló előítéleteket. Ezt helyettük senki megcselekedni nem képes.
Azért sztem még a felkapott „publiciszták”-nak is minőségi inputra lenne szükségük a megfelelő minőségi output produkálásához. Vagy tévednék?