Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pipistrello

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A történelem kapuin dörömböl ma este a selección, amely pontosan 60 évvel ezelőtt, első világbajnoki szereplése alkalmával jutott utoljára a legjobb 4 közé, ami következésképpen az eddigi legjobb eredményét is jelentette a tornán, egy keserédes 4. helyet. Azonban az elmúlt…..
pipistrello 2010.07.04 01:22:30
@Hajrá, Fő- és Albánia!!!: Elég lenne csak egy példát mondani, hogy észhez térj. x 20 méterről lő, y 10 méteres lesen van 2 méterre a kapus előtt, e
felé tart a labda, de elhajol vagy luftot rúg, ezzel megzavarja a kapust, a labda pedig a hálóban köt ki. 140 bíróból 139 befújja. a 140. csak azért nem, mert vagy annyi esze van, mint Neked, vagy azért amiért a Tevez lest is elengedték (az oka eddig ismeretlen).
 Akkor mégsem leszünk világbajnokok? Ha emberhátrányban kell játszunk mostantól minden meccset, akkor biztos nem. Mi is verhetőek vagyunk, meg szerencsére Alberto Undiano is, aki ha így folytatja nem a soweto-i őslakosok  kapják el, hanem a bajor bőrnadrágos drukkerek, mint…..
Mert mindannyian szeretjük a pizzát, de a házhoz szállítós nem az igazi... Jöjjön hát egy saját készítésű pizza receptje, nálunk ez a favorit. :-)Hozzávalók a pizzatésztához:2 dkg élesztő1 dl tej1 mokkáskanál cukor1 mokkáskanál só3 evőkanál olaj2 dl langyos…..
Ma délelőtt levelet kaptam Dr. Fodor Gábortól, az SZDSZ elnökétől. Hozzám hasonlóan valószínűleg mind a kétszázezer+1 iwiwes ismerősének elküldte az elnök a szavazásra hívó levelét, ezért a válasz is több lehet, mint magánlevél. Az egyszerűség kedvéért itt teszem…..
Mit kíván a magyar nemzet? Hungaro-pannon-népi-nemzeti magyar borsot, derül ki Attila csalódott leveléből. Lelkes honfitársunk magyar terméket akart a Legnagyobb Fejkörméretű Magyar Álszakács legmagyarabb termékkollekciójából, de csalódnia kellett, mint Töhötömnek a peep…..
Rómában, a Trastevere negyedben van egy étterem – Da Cencio - La Parolaccia a neve –, ahol a vendégnek soha nincs igaza… Egy étterem, ahol mindenki ugyanazt a menüt kapja enni. Egy étterem, ahol a pincér éppen csak a fejedre nem önti az ételt, de ezen kívül…..
pipistrello 2009.02.12 20:41:57
@mbemba: persze, így van!
Nekem is van egy barátom, aki 3 évig nálunk lakott, és természetesen rendesen kajálta azt amit anyukám főzőtt, természetesen kellett hozzá a főzőtudomány is. Neki is megvoltak a kedvencei, pl. Jókai bableves krumplispogácsával, meg hát apukám halászleve, aki maga fogta bele a halat, mindenfélét. De sokszor feltette a kezét, hogy köszöni, de ma inkább kihagyná, mert ez neki már sok.
Míg például nekem, kb. a halas polentán, meg a vajbabos krumplin kívül bármi jöhet, szinte feltétel nélkül. Ja meg a csirke cuccok kint minősíthetetlenek a hazaihoz képest.
Amikor először meglátták anyukám rántott csirkecombját nem hittek a szemüknek, mert azt hitték ilyen csak képeken van:)
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
Az Urbanista olvasói a világ legjobb olvasói. Nem csak remek témákat vetnek fel, de ki is dolgozzák azokat! Ezúttal Áginak jár nagy köszönet, aki először az alábbi levelet küldte nekünk:   Helló! Kisebb (és nagyobb) rendszerességgel olvasom az urbanista.blog.hu-t, és a…..
 (Eredetileg ezt is A gázhiány dícsérete című poszt részének szántam, de úgy érzem, megér egy önálló bejegyzést.) Szomorúan olvastam a Srbijagas vezérigazgatójának újvidéki bejelentését, miszerint Magyarország nem ad kölcsön gázt Szerbia számára. Itthon Molnár…..
pipistrello 2009.01.08 13:28:03
@Tvedés: valóban a szivattyúk árrammal működnek, amit gázzal termelünk (nem mindenhol), ill , nem csak a kazán hül e, hanem a víz is, amit keringetsz a vezetékben, amit nagyobb energiaszükséglettel újra fel kell melegíteni a kellő hőfokra . A leállás mindig a rosszabbik megoldás.