Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kgandras

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FittKismama Futok mégsem fogyok... 2016.02.17 17:30:14
Futni könnyű, belénk van kódolva: futottunk a vad elől vagy éppen a vadért. Mozgásszegény életformánk lekorlátozta a futómennyiséget a tömegközlekedési eszközök utáni rohanásra, a gyerekek utáni kergetőzésre a játszótéren. A test izmai mozgásra van berendezkedve, futásra, guggolásra, húzódkodásra,…..
Június 4-én 18 órától Gelsenkirchenben a német válogatott ellen játszunk. Tíz nappal később, június 14-én 18 órakor Bordeaux-ban az osztrákokkal. Az első felkészülési mérkőzés. A második éles. Az Európa-bajnokság F-csoportjának nyitó meccse. Ezt azért Storck kitalálta. Az osztrákok majdnem németek.…..
Nemrég Koppenhágába tettem egy pár napos kiruccanást, ami tökéletesen jó olt arra, hogy kapjak egy elég megnyerő nyitóképet a városról és átéljem kicsit az ottaniak mindennapjait. Korábban olyan kifejezetten nem vágytam ide (öreg hibám, hogy nem rajongok zsigerből a skandináv…..
kgandras 2015.11.05 20:08:00
Az amerikai védelmi minisztérium minden újabb hírével egyre súlyosabbnak tűnnek az OPM (Office of Personal Management, azaz személyzeti ügyekért felelős ügynökség) hackként elhíresült adatlopás okozta károk.   A betörés lassan-lassan a valaha volt, az USA-t érintő…..
Megvolt a tüntetés a Fidesz mellett.Elismerésre méltó tömeg vonult fel, látványosan. Maradjunk a feltehetően százezerben, az is szép szám, büszkék lehetnek rá. Az erősen elfogult négyszázezer a szokásos lelkesítő túlzás, a nevetséges egymilliós számról nem is érdemes…..
Miközben Pintér Sándor belügyminiszter nemkívánatos személynek minősítette, és a település elhagyására szólította fel a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjait, továbbra is fekete egyenruhás hordák masíroznak a hajdú-bihari kisváros, Hajdúhadház utcáin. A…..
Proszektúra Himnuszgyalázás 2011.03.17 13:42:00
A Szent Korona Rádió a hangulatos: „Feljelentette Morvai Krisztina a himnuszgyalázó Orbán-pribékeket” címmel számolt be arról, hogy a március 15-én Budapesten a Hősök terén történtek miatt EP képviselőnőnk feljelentést tett himnuszgyalázás miatt. Méghozzá…..
Nem kéne, hogy megint rólam szóljon a blog. Legalábbis én egyáltalán nem így terveztem.Tulajdonképpen azt sem gondoltam, hogy a decemberi kalandjaink képesek tovább bonyolódni, de láthatóan tévedtem. A házrobbanáson lelkileg lassan valahogy túl verekedjük magunkat -…..
Varánusz Kettőtől nyolc évig 2011.02.21 15:06:00
Sikerült ismét nagy fogást produkálnia a Pintér 'Két Hét' Sándor vaskezével irányított rendőrségnek:"Több mint háromszáz tételből álló fegyvergyűjteményt foglalt le a rendőrség a Salgótarjánhoz közeli Homokterenyén." Hihetetlen nagy fogás, főleg ha…..
kgandras 2011.02.22 05:32:36
@Kijelölt Felelős: És mennyit nem találtak meg...
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..