Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aquila

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyár elejét Olaszországban töltöttem, és nem telt el úgy nap, hogy ne nyaltunk volna el egy fagyit. Nincs ebben semmi különös, a melegben úgy fogy a tölcsér, mint a Emilio a gyomorgyűrű-beültetés után, a mi esetünkben azonban mégis érdemes megállni egy pillanatra. A…..
Blogot kaptam az Embertől.Egyszer csak a képembe tolta a regisztrációt és a jelszót mondván, hogy nem erőszak, de írnom kéne és ezúttal végre nem az asztalfióknak. Hogy mit? Recepteket, verseket és filozofikusnak hitt eszmefuttatásokat.Hétköznapokról, emberekről, ételekről,…..
Szálka A kínzott hal finomabb? 2009.02.10 21:17:00
Matula bácsi a Zalába vitte, hogy kifürödje iszapízét, Kovács néni nylonszatyorba rakja, hogy sokat szenvedjen, mi az? Teszkópaczni, hát persze. Le szeretném szögezni egy nagy vaskos százassal, hogy nem vagyok állatvédő, sőt, mint rendes Szálka-polgár határozottan állatevő…..
Aquila 2009.02.11 10:44:11
@baliquez:
Szeva! Szép csiszolt stílusod van, mondták már?
Majd ha időd engedi, azért mutass rá kérlek,hogy hol is pofáztam (ahogy kedvesem megjegyezted) én bele abba,hogy ki mit egyen. Én a magam részéről eddig is ettem, és ezután is szándékozom halat enni. Sőt képzeld, azelőtt mielőtt elmentem a ..csába (ismét szép szavaidat idézve) magam is vertem fejbe halat nem egyszer. Igyekeztem gyors lenni,hog ne kínlódjon,úgy éreztem ennyi jár az állatnak. Aztán megpucoltam és megettem.Ettől függetlenül számomra elég világos,hogy a hal jó esélyel iszonyú kínokat áll ki,miközben egy vaskampó áll ki a szájából,aminél fogva rángatják ide-oda. Nem kell vegának, se krisnásnak lenni ahhoz,hogy belássam ezt. És nem fakadok sírva ha látok a díszállat kereskedésben egy hátán úszó guppit, de akkor sem fér a fejembe miért kell zacskóban hazavinni a pontyot, mondván kibírja az a fél órátn, aztán majd úszhat a kádban. Végülis Te is kibírnál valószínűleg egy érzéstelenítés nélküli gyökérkezelést,de talán etikusabb (is) ha kapsz előtte egy injekciót.
Aquila 2009.02.12 08:31:59
@baliquez: Korrekt!