Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Muad-dib

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Lagzi Lajcsival 2009.03.10 06:30:00
Antall József szelleme, mint Boross Pétertől megtudtuk, perben-haragban áll Bokros Lajossal. Bokros EP-, illetve miniszterelnöki jelölése, egyáltalán a felléptetése MDF-színekben ezért állítólag hiba, sőt gyalázat. De miért is? Mindenekelőtt: szellemek nem szavazhatnak. Antallé…..
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
Muad-dib 2009.02.11 09:54:51
Isten látja lelkem kedvelem Mr. Tóta W. stílusát; vitriolos, sok igazság van a blogjában, vállalja a véleményét, abszolut rendben van. De.

Ez a mostani cikk egy kicsit rontott az összképen. Mi köze van a mai közállapotoknak az ezer évvel ezelőtti honfoglaló magyarokhoz? Igen, nomádok voltak rabolgattak, gyújtogattak is bizony-bizony. Hogy mikor? A legsötétebb középkorban. Ennyi erővel vissza is mehetnénk még néhány évszázadot, amikor a magyarok nyilaitól nyögő kultúrnyugat még germán barbárként ostromolta Rómát, vagy amikor az IKEÁS skandinávok még részeges vörösképű vikingként erőszakolták végig a fél világot...Egyrészt nem vagyok hajlandó elnéző fejcsóválással fogadni a napjainkban egyre növekvő agressziót, mert az őseim (ha a rengeteg török, német, szláv vér között akad még bennem valami szittya eredet egyáltalán) 1000 éve nomádok voltak, vagy mert 150 éve rosszalkodtak a betyárok a pusztában, másrészt az ilyen erőltetett és irreális történelmi párhuzam legfeljebb vitaindítónak alkalmas. (Hiszen tudtommal a magyarságnak akkoriban két választása volt; integrálódni, vagy eltűnni a történelem süllyesztőjében, a cigányság meg vagy 5 évszázada nem tud, és nem akar integrálódni...)

Valljuk be, a cigányprobléma létezik, léteznek olyan bűnelkövetői módszerek, amik ha elismerjük, ha nem a cigányságot jellemzik. Soroljam? (szakemberként) A rablásoknál az eltúlzott erőszak, a markecolás, a besurranó tolvajlás, a csoportos zseblopás, a családon belüli erőszakos közösülés, a szemérem elleni erőszak,a betöréses lopásoknál, ha felesleges rombolás, károkozás van (pl. falból kirángatott vezetékek, berendezés széttörése, háziállat bántalmazás, odavizelés-székletürítés) is nagy valószínűséggel cigány elkövetőre utal, és ez csak a jéghegy csúcsa.
(További adalékok; a cigányságban nem szégyen a börtön, és büszkeségre ad okot egy gádzsót lerabolni, becsapni, vagy megverni).

Nehogy már én vagy más tisztességesen dolgozó ember (vagy akár az ezerszer bűnbakká tett "magyar társadalom") legyen a felelős a cigányság helyzetéért, már nekik is meg kellene mutatni legalább a szándékot a felemelkedésre. Hazugság, hogy a magyar rasszista meg antiszemita. Általában minden magyar tisztelettel bánik azzal a cigányemberrel aki tisztességes, dolgozik, és betartja az együttélés alapvető normáit, ugyanakkor én is megvetem, és félek azoktól a cigányoktól, akik bandába verődve isznak, szotyiznak, üvöltöznek, kötözködnek, törnek-zúznak fényes nappal (nem láttál ilyet? Irány pl. a VII-VIII-IX-X-XVIII-XIX kerületek nagy része). És nekik lehet, mert a rendőr nem mer intézkedni, mert akkor rasszista, és nem áll ki mellette sem a főnöke, sem senki más. 80.000 forintért a rendőr sem szivesen kockáztatja az életét (lsd. utoljára Heves példáját).

Én azt mondom, könnyű a Rózsadombon, vagy egy V. kerületi luxuslakásban liberálisnak lenni, amikor a kocsiból ki sem szállunk, csak a munkahelyen, a fittnessben, meg az étteremben, a gyerek meg fizetős iskolában vagy pl. a Fazekasban tanul. Az ombudsman is lakjon a nyócban, járassa a gyerekét pl. a József utcai általános iskolába! Majd rájön, hogy miért van sok szülő a szegregáció pártján! A magyarok előítélete TAPASZTALATON alapul, hogy MEGVÉDJE AZ ÉLETÉT. (Menj át a túloldalra, ha beszólnak süsd le a szemed, ha megütnek próbálj menekülni,,,)

Messze kanyarodtam a kezdettől, de a következtetés hátra van; szomorú, hogy egy ilyen, a közvéleményt formáló ember is, mint Tóta W., csak a valóságos problémát bagatellizálja, és takarja el. Ez esetben butaságokkal.