Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Emerico55

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb ellenőri túlkapás - ezúttal a BKV egyik éjszakai járatán. Berilke fiának nem volt jegye, a kallerek pedig az egyszerűség kedvéért csupán lelökték a járműről. 2011.08.08-án fiamnak motor balesete volt. A sérülése nagyon komoly volt, újra kellett éleszteni. Arca…..
w A nácivadász mellélő 2009.04.28 05:00:00
Ahol egy forint az üvegbetét, ahol minden rég halogatott épeszűsítést azonnal és mindenkinek kompenzálni kell, ott a terrorizmus ellenszere a holokauszttagadás betiltása. Ebben értelmet keresni fölösleges és frusztráló. Nem azért öldösik valakik a falusi cigányokat, mert úgy…..
Urbanista Eladó egy kislány 2009.04.13 17:39:00
"Jaj de magas, jaj de magas ez a vendégfogadó! Van e benne, van-e benne barna kislány eladó? Ha nincs benne barna kislány eladó, Dűljön össze ez a vendég fogadó!" Nem rúgtam be a fiammal tett locsolókörúton - a nótás kedvemet az alábbi e-mail hozta meg. (Hogy a feladója nickje…..
Emerico55 2009.04.13 19:28:03
Volt egy matek tanárom az egyetemen. Ilyen igazi professzor figura. Sosem találtam a kurva épületben a termet, ahol az óra volt, mindig sokáig kellett bolyonganom, mire véletlenül rátaláltam. Egyik előadás előtt megláttam a profot, ahogy könyvekkel a hóna alatt lépked a folyosón.…..
Emerico55 2009.03.23 19:50:28
Legalábbis a The Amazing Race című, amerikai reality-vetélkedő szerint, aminek vasárnapi adásában bepillantást nyerhettünk abba, hogy mit is gondolnak az erdélyiekről az amerikaiak. Maga a műsor, ha valaki nem ismerné, egy afféle Flúgos futam-80 nap alatt a Föld körül…..
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
Emerico55 2009.02.11 09:28:28
Hm. Van benne némi igazság amit írsz, ezt jobbosként is el kell ismernem. Ugyanakkor az alabárd jótékony hatását, te is leírod... Na most az alabárdot nem hagyják a jogvédők (persze képletesen) , a magadfajta fellegekben járó szociológusi vénával megáldott művészlelkek, akik sztem igazából még egy hamisítatlan putri telepen sem jártak, de a hétköznapokon is max. díszcigányokkal vannak kapcsolatban. Lehet, hogy a magyarság 200 évig bűnöző életmódot folytatott (bár ne legyenek kétségeid felőle, hogy abban a korban a "talpig becsületes" lovagoknak sem kellett kétszer mondani, ha ki lehetett fosztani a rivális lovag várát, meg megdugni pár paraszt lánykát, akkor megindultak...), addig a cigányoknak több mint 500 év nem volt elég a kurva beilleszkedéshez. Ez alatt a több mint fél évezred alatt, sokféleképp próbálták. Erővel, szépszóval, pénzzel, előbb-utóbb mindegyik megbukott. Azt hiszem innentől jogos a magyarság felháborodása. Hisz mint írtad, előbb-utóbb mi is alkalmazkodtunk, tanultunk a bárd csapásától. A cigányok abból sem, sőt semmiből sem. Azt mondták egy a napokban elhangzott riportban, hogy 130 MILLIÁRD forintot költöttek csak 2000 óta a cigányok beilleszkedésére. Ez évente több, mint 16 milliárd. Ebből most mi lett úgy őszintén? Javult valami is? Nem. Még rosszabb lett. A viselkedésük, és a közbiztonság tuti. Most nehogy azzal gyere, hogy még több pénzt kell dobni a feneketlen kútba.