Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vdm101

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Próbálj meg lazítani 2010.01.04 08:00:00
Köszöntöm a nemzettestet, legyen szíves leülni, elhelyezkedni, szusszanni, fingani egy másnaposat maga alá. Na, itt a kétezertíz, mit szól hozzá? Szokás ilyenkor fogadalmat tenni, bár attól tartok, hogy ez a hagyomány visszaszorult a bejglizabálás és a részegeskedés mögé,…..
Már évekkel ezelőtt eladta a tévéjét, de azóta is legfeljebb csak a művészfilmeket nézi az m2-n? A Mónika show-ról sikoltva kapcsol el, és ha nem talál el a Spektrumig, akkor megnézi az Életképeket az m1-n? Mert ha tévé akkor közszolgálat? Mert a Jóban-rosszban kultúrszenny,…..
Amikor a Tilos először beszüntette az adását '94-ben (merthogy pályázniuk kellett a frekvenciára, de ez most mellékes), hallgattuk az utolsó adást, na, az valóban megható volt, kis, csóró kalózadó, nájlonszatyorból adtak, és a műsorvezetéshez elengedhetetlenül szükséges…..
Gigászok csatája, amikor King Kong vidáman ráfingik egy felhőkarcolóra, erre Godzilla kacagva hozzávág egy víztornyot, ja nem is, a Táncsics-díját. Havas Henrik ugyanis visszavágott Fábry Sándornak.Az előzményekről annyit kell tudni, hogy a legutóbbi Esti Showderben Fábry…..
Flegman nevű olvasónknak hála kiváló videóval gazdagodott a "tévébemondók hülyeséget beszélnek"-rovatunk, ebben éppen az m1 egyik arca javasolja a ma délutánt munkahelyükön töltő ezreknek, hogy hagyják a francba a melót, inkább nézzék online a Magyarország-Ghána…..
Tulajdonképpen hiányozni fog Verebes István, ahogy két tuja mögül szuszogva kérdez valamit, hogy aztán meg is válaszolja. Vagy Lakat T Károly, ahogy gyöngyöző homlokkal szerelmet vall Szekeres Imrének egy irdatlan méretű plazmatévé árnyékában. A Napkelte a rendszerváltás…..
vdm101 2009.09.25 19:17:52
@szabóZ: és olyan örömforrás nincs, hogy ezérr' is meg azé' is???
nyilván mosolygok, mert komcsi és megszűnik, de ettől függetlenül fostaliga volt.
és igazad van, a jobbról jövő seggnyalás is hányingert keltő.
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..