Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lanner81

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
Lanner81 2009.02.11 09:41:23
Kedves Árpád!

Eddig szinte kivétel nélkül tetszettek az írásaid, de ezek a példák most nagyon sántítanak.
Az emberi fajon belül a populációkat a közösséghez való tartozás (legyen az közös nyelv, hit, nemzettudat) adja. Ezek a populációk egymással versengésben állnak. Az írásodból az jön le (nekem legalábbis), hogy mi is butuska barbár "cigánybűnözők" voltunk, akit a művelt és liberálisan toleráns nyugat maga mellé emelt (vagy csak próbált). Hát aligha.
Az erősebb kutya b***ik alapon, a gyengébbet kirabolták, elzavarták, kiirtották...akkor is, nyugaton is. Az egyház sem volt olyan szent és sérthetetlen, még nyugaton sem. A fene nagy oktatóink hívtak be minket egymás ellen, hogy némi "cigánybűnözéssel" demoralizáljuk a többi békés és toleráns nagyurat.
Géza és István alatt amikor tanultuk a leckét, utánuk pedig pláne, jött a tanítóbácsi nyugat és megpróbálta kirabolni és leigázni a magyarokat, csak megfúrtuk a tervüket (a hajóikkal együtt :P).
Miután Vak Béla kiirtotta az ellenzékét, és I. László meghozta kemény törvényeit már az I. keresztes hadjárat nyugati kútfői úgy emlegetik Magyarországot, hogy csodálatra méltó a törvény és a hatalom tisztelete. A leckét tehát megtanultuk. De nem tőlük és pláne nem azért mert ők tanítani akartak, hogy ne dúljuk fel a békés életüket.
És ezt persze MIND TUDOD, csak a hasonlat nagyon nem jó. Akik pedig nem tudnak a sorok közt olvasni, nem értik hogy ez ugyanarról szól, mint az amikor a magyar gárda és az USA nemzeti gárdájának összehasonlításáról, stb. írtál. Miszerint talán úgy lehet ezzel a problémával szembeszállni, ha a büntetést (a műfajától függetlenül) keményebben büntetik és azt aki nem akar megjavulni magától, szép szóra, azt kényszeríteni kell. Sok sikert az országjavító munkádhoz! Üdv!