Regisztráció Blogot indítok
Adatok
abwert

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokaknak a gyorsulás csak egy szám. Pláne azoknak, akik nem ültek még igazán erős, jól tapadó autóban. Nekik a 7 alatti 0-100 már gyenge, ha pedig a 20 másodperc alatti 200-at emlegetik, már csak legyintenek. Nos, ez valójában messze nem így van. Mert a mai, erős autók…..
Belsőség Heti merítés 2014.05.18 09:13:09
Első Majdnem a tipikus "bácsiautó": egy-két helyen rohadás a sárvédőívek környékén, egy-két horpadás a kapu benézése miatt, de egyébként semmi. Olajcsere, szűrők cseréje otthon. Műszakihoz a fékrendszert nézték át, máshoz nem kellett nyúlni. Metálkék…..
Belsőség Heti merítés 2013.04.14 08:52:55
A Digó Limó újra támad  Miután a kirojtolódott idegszálaimat összecsomóztam, eljöttem Újvárosba, van itt egy ürge, ő csak Fiatokkal foglalkozik. Istenen, vannak még rajtam kívül is aberrált barmok...Betettem a kocsiba az oldalbordát (ő szép), magamat (én közepes), és…..
András olvasónk küldte be a hírt és a videót, köszönjük neki. Lényegében bearanyozta a napunkat, annak ellenére, hogy ismét a halmozottan súlyos szabálysértés öndokumentációjának tipikus példányával szembesültünk. Amit nyilván elítélünk és szomorú, de mindezek…..
abwert 2013.03.21 20:38:34
A legjobb, legkívánatosabb nőt is unja otthon valaki. Igen, azt a hamvas testű egyetemistát is, akit reggel bámult meg, ahogy az várta a buszt, ön pedig elképzelte, milyen jó lenne birtokon belül lenni. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Háromszor átpördült a tetején a Renault, mielőtt megállt. A tulajdonost megbírságolták, az autón hitel volt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Sokan és sokszor vitáztak már arról, hogy szabad-e gyereket motoron szállítani. A törvény megengedni, amennyiben eléri a lábtartót, sőt, léteznek fixen felszerelhető motoros gyerekülések is. A japánban készült videó megnézése után mi is elbizonytalanodtunk – rossz nézni,…..
abwert 2013.01.22 14:03:29
@pavor nocturnus: nem ázsia hanem orosz
de közlekedés szempontjából mind egy kutya
Nagyobb térképre váltás Ha nem tudnánk, hogy igaz. Legalábbis hiteles szemtanúk szerint. Brit-Kolumbia tartományban, egy Boston Bar nevű helyen forgatták. Az Alexander-alagútban. 1. főút, két és fél órára Vancouvertől. Két hét alatt készült el és talán nem túlzás azt…..
Geekblog Orphan 2009.10.10 20:03:00
Nem emlékszem, hogy idén bármelyik filmen jobban szórakoztam volna, mint miközben az Orphant néztem - efféle grand guignol, groteszkbe hajló, véres-rosszindulatú, mégis sötéten humoros horrorfilmet mostanában már csak nagyon ritkán készítenek az amerikaiak. Eredetiség az mondjuk…..
abwert 2009.10.12 23:00:54
@K.Leslee: valóban arról beszélt, de Ramiz véleményét maximálisan osztom!
Manapság mindenhová jut egy kis útlezárás Budapesten, ahol nincs, a dugó oda is elér, különösen a reggeli csúcsforgalomban. Réka is egy unalmas munkába araszolásnak nézett elébe pár napja, aztán közelről nézhette végig, ahogy egy egybenyakú ódis pépesre üti egy mikrobusz…..
  Rövidebb, merevebb, erősebb, gyorsabb: már a 350Z is nagy kedvencünk volt, de a 370Z még jobbnak ígérkezik. Sokkal jobbnak. Vélemények az azonos című írásunkról...
abwert 2009.08.11 12:21:14
  Ennek a BMW-nek tizenöt éve felfelé megy az ára, és már tíz éve nagyon messze volt. Nagyjából ennyi hibáját találtam. Ja, és szűk a hátsó ülése. Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség Új Totalcar születik 2009.07.25 17:44:00
Drága Olvasónk! Nagy nap a mai, mert hosszú veszekedések, tervezés, meetingek, zrikálás és kihullott hajszálak árán elmondhatjuk, itt az új Totalcar. A bal felső pixeltől a jobb alsóig mindent kicseréltünk, megújulásunk célja nem kizárólag a szebb külső - tehát nem egyszerű…..
Belsőség A turbólyuk él! 2009.07.11 23:00:00
Képzeljék el a sokat emlegetett paraszthajszálat. Ha megvan, vágják ketté és képük lesz arról, mennyivel marad le az Insignia OPC a 300 lóerő feletti, összkerekes, sportos limuzinok dobogójáról. Mai cikkünk blogposztja...
Alacsony fogyasztást ígérő öt különböző autó, egy útvonal, 10 eredmény. Melyik éri be a legkevesebbel?  Vélemények az azonos című írásunkról...
abwert 2009.07.09 12:16:26
@csiky944: semmi különöset, normálisan vezetem... ráadásul a katalizátort is kivetettem belőle, gumik nyomása ok olaj szűrőcsere is rendben, nemtom ennyi az annyi
abwert 2009.07.09 12:17:41
@GG81: igen mondjuk ebben igazad van, jó a meglátásod a clio tényleg kinlódik mig a golf meg se nyekken
Képtelen megkülönböztetés: magyarok, külföldiek, gyorshajtás és helyszíni bírságolásAz ombudsman szerint rendőrség hátrányos megkülönböztetést alkalmaz, amikor a gyorshajtásról készült felvételt a helyszíni bírságolás során csak a külföldiek nézhetik meg, a…..
abwert 2009.06.10 17:12:02
@Füvész: ezt hivják szerencsének, nem a rend őreinek köszönheted hogy meglettek a tárgyaid ők szarnak az ilyen "kis értékű" (persze kinek mi számít annak, de pl. egy autó nagyobb értékű) dolgokra, lebuktak szerencsétlen tolvajok.
Az Ő szerencsétlenségük lett a te szerencséd!
Ó, miért? Miért? Mikor a szerkesztőségben már így is BMW-buzinak vagyok kikiáltva? Mégis pont velem történik meg, hogy TéZé – micsoda merénylet – a könyöklőben turkált, míg álltunk a rakparti dugóban ma reggel. Egy 15 000 kilométert futott, sokmilliós autóban. Én…..
abwert 2009.06.05 16:30:06
„Ide figyeljen, Viktor! Higgye el nekem, előbb-utóbb úgyis mindenki eljut a Mercedeshez.”Lippai János, az Autóreál GMK tulajdonosa 1989-benHuszonhárom éves voltam. Ralinavigátor. És esténként egy metálzöld Golf II GTI-ről álmodtam, Kamei spoilerszettesről, kemény…..
Ugye megértik, hogy ezt meg kellett osztanunk önökkel? Ugye megértik, hogy ezek után sírva vonul a sarokba Grandmaster Flash és az egész Furious Five, de meghunyászkodik még a Sugarhill Gang is és a Public Enemy leteszi a fegyvert? Ugye megértik, hogy ebben a pár percben egy valódi,…..
Belsőség Kész van. Muhaha 2009.05.29 00:58:00
Januárban még összeszedtem, hogy milyen alkatrészek kerültek szeretett Toyotámba, aztán azóta nem nagyon adtam hírt róla, hogy milyen. Itt-ott felbukkant ugyan, élesben először egy euroringi driftedzésen próbáltam ki, és vele mentem a Belsőség találkozóra is. A beszámolót…..
A Belsőség kollektív tudatát kérdezem: milyen vállalkozások tudnák stílszerűen hasznosítani ezt a szupergyors minifurgont? Én például szívesen lennék vele pizzafutár az olasz riviéra mögötti hegyeken.Azért kíváncsi lennék az arcokra, amikor feltűnik a visszapillantó…..
abwert 2009.05.27 15:27:12
@Mammut8: és milyen igazad van!!! Kiváló komment xD
Belsőség Számlázni tudni kell 2009.05.23 12:00:00
 A sztori olyan egyszerű és jó, hogy nem is kell neki körítés, önállóan fogyasztható, a puszta tények tálalásával is.Adva van egy állami szervezet és annak egyik szolgálati autója. Az autó egy 1.2-es, háromhengeres VW Polo. Lényegében egyedi példány, ezt főleg…..
Hónapok óta a csapból is a válság folyik. Különösen az autókereskedők szája görbül lefelé - érthető is, az eladási statisztikák igen nagy lendülettel haladnak lefelé. Ilyenkor minden jól működő cég keresi a megoldást, hogyan vészelheti át a nehéz időszakot. Legtöbbjük…..
Ha a Chryslert és a GM európai részletét is sikerül megszereznie, a Fiatból a Volkswagenhez mérhető óriásvállalat válhat Vélemények az azonos című hírünkről...