Regisztráció Blogot indítok
Adatok
linear234

12 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       ..
 szerelmes vagyok végh józsefbe. vajon ő is belém??..
Rekordmennyiségű olvasó küldte be, mindenkinek óriási köszönet, az Auchan marketingeseinek pedig egy átgondolandó kérdés, hogy nem érdemes-e ezentúl mindig a nyomda ördögéval játszani, ha a dolog ennyire népszerű. ..
Lehet, hogy mindig is így volt, de szerintem az utóbbi 10 évben felerősödött a gyerekkultusz. Azzal még önmagában nincs nagy baj, hogy a szülők büszkék utódaikra, a világ legszebbjének és legokosabbjának tartják őket, az viszont már problémás, hogy ugyanezt a véleményt…..
Biztos mindenkinek van legalább egy olyan ismerőse, aki folyamatosan sportot csinál a késésből, arculatának, identitásának szerves része ez a tulajdonság. A szóban forgó emberek azért tudnak egy teljes életöltőn át büntetlenül késni, mert megvárakoztatott embertársaik minden…..
linear234 2009.11.27 20:26:31
@newtehen:

Szerintem is. Én suliból mindig elkéstem (óvodás korom óta), az órákat úgyis el tudják kezdeni nélkülem is.

Az zavarna is, ha külön rám várnának.

Ha valamelyik tanárt zavarta hogy mindig kések, az mondta, ha kések, akkor várjam meg az óra végét, így aztán néhány első órára nem mentem be.

A munkahelyemnél szerencsére nincs ilyen gondom, mert otthonról dolgozhatok.
Nem szeretem, ha valaki nem hajlandó helyesen írni; de — rájöttem — azt még kevésbé szeretem, amikor valaki a kiváló helyesírásával fölvág. Fölvágásnak nevezem azt is, amikor valaki tényleg hibátlan helyesíró.  Az ilyesféle perfekcionizmustól a hideg…..
linear234 2009.10.05 13:46:04
@Babette: gyorsaság miattin
linear234 2009.10.05 13:56:49
@Babette: gyakorlatiasság miatt. egyrészt gyorsabb, másrészt gyakran megvan adva, hogy hány karaktert használhat valaki. Így rövidíteni kell a szavakat.
linear234 2009.11.10 05:45:16
@tumpara:
Nem biztos, hogy ostobák, csak nem mindenkit érdekel annyira, a helyesírás, hogy mindenhol helyesen írjon.

Persze vannak olyan helyzetek is, amikor feltétlenül fontos a helyesírás, és akkor szólni kell, de eddig még csak nem túl értelmes embereket láttam, akik kényszeresen beszóltak másoknak 1-1 elírásért, helyesírási hibákért.

Ennyi erővel mindenért bele lehetne kötni, a másikba, (mindenki másban jó, vagy rossz).
Tisztelt Békéscsaba-figyelő olvasók! A cím sajnos igaz lehet, hogy ha Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata elfogadja a holnapi nap folyamán napirendre kerülő, "A helyi címer, zászló, az egyéb városi jelképek és a városnév használatának rendjéről…..
linear234 2009.09.29 01:37:36
linear234 2009.10.03 17:37:26
Orbán Viktóriának szoknia kell, hogy Dávid Ignác , az MDF elnöke a párt szombati nagygyűlésén felajánlotta a két párt összefogását. A Fidesz elnöke hétfőn újságíróknak azt mondta, soha nem volt még olyan helyzetben, hogy egy férfi erőltette volna rá magát. Dávid Ignác,…..
Papp László Tamás tegnapi cikkében igazán elmés megnyilatkozást tesz: szerinte az iskolai erőszak (ami ebben az esetben a diákok társaik elleni agresszióját jelenti) párhuzamba vonható a családon belülivel. Így adódik a megoldás, itt is "távoltartásra" lenne szükség.…..