Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tryptich

1 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy jó véres, meg egy másik, amiben az évad római szereplőit ismerjük meg. Januárban jön a záróévad, aminek utolsó részére több vért ígérnek a készítők, mint eddig összesen. ..
Na, eddig ugye az volt, hogy a csajok jó alaposan kicentrifugázták magukból a szart és azt kevergették jószerivel, melynek végtermékét a mostani részben fogják kényszermosollyal az arcukon szürcsölgetni. Egy könyvbemutatóval nyitunk, de se nekünk se Hannahnak nincs akkora…..
Charlie gyengéd utalásokkal – olvasd már fel bazmeg – kéri meg Hannaht, hogy legyen olyan drága és narrálja a naplójában leírtakat. Marnie próbálja menteni a menthetőt, hogy Hannah biztos csak össze-vissza irkált abba a szarba, de hát minek írt volna hazugságokat a saját…..
Tryptich 2012.07.11 01:36:35
A Starcraft szériából szerepelt már Kerrigan játékcsajrovatunkban, de hasonlóan izgalmas karakter Nova is, ami szép teljesítmény ahhoz képest, hogy eddig még igen kevés alkalma volt játékban megmutatnia magát. Nova ugyanis a Starcraft: Ghost című, 2002-ben bejelentett konzolos…..
Miközben a köztévé két showműsora egymással verseng a teljes lakosság körében, egy ugyanúgy hétköznap este fél tízkor jelentkező magyar dokumentumfilm sorozat mindkettőt megverte a kereskedelmileg fontos célcsoportban - írják közleményükben.A 18-49 közöttiek kíváncsibbak…..
Próbáljunk ki egy újítást: nem az epizód időrendje szerint haladunk, hanem helyszínek szerint, aztán majd meglátjuk, bejön-e a jónépnek. Deres: A kis hernyó Theon csak megcsinálta, és nekiesett Deresnek, ami azért nem egy nagy truváj ugye úgy, hogy Ser Rodrick minden katonával…..
A főcím két új helyszínnel kecsegteti a komplex történetszálak miatt amúgy is a kétségbeesés szélére sodort alkalmi nézőket - ez az a sorozat, amibe tényleg nem lehet menet közben beszállni, mert nem fogunk érteni belőle semmit. Qarth és Harrenhal a két új makett mellesleg,…..
Tryptich 2012.04.24 15:30:07
Joffrey kurvás jelenete valószínűleg azért nem volt benne a könyvben, mert nem nézőpont karakter, de attól még megtörténhetett, mint pl Renly dolgai is. Szerintem nem volt teljesen érthető Stannis és Davos viszonya, idézek ide egy szöveget, ami jobban megvilágítja ezt, plusz, nekem itt esett le, hogy milyen ember is valójában Stannis. Nyugi, nem spoileres:
"Cressen mester visszaemlékezett a napra, amikor Davost lovaggá ütötték Viharvég ostromát
követően. Lord Stannis egy kis létszámú helyőrség élén majdnem egy esztendőn át tartotta a várat Lord Tyrell és Lord Redwyne hatalmas seregeivel szemben. Még a tenger is el volt zárva
előlük, a partok mentén éjjel-nappal Redwyne gályái cirkáltak Arbor burgundivörös zászlaja
alatt. A várban már régen megették az összes lovat, a kutyák és macskák mind egy szálig
eltűntek, és a katonák már gyökerekre és patkányokra fanyalodtak. Aztán eljött egy éj, amikor
újhold volt, és fekete felhők takarták el a csillagokat. Davos, a csempész, a sötétség leple alatt
játszotta ki a Redwyne-ok kordonját és a Hajózúzó Öböl sziklazátonyait. Kicsiny, fekete hajóját
fekete vitorlák és fekete evezők hajtották, raktere pedig zsúfolásig volt tömve hagymával és
sózott hallal. Nem volt ugyan sok, de ahhoz elegendőnek bizonyult, hogy életben tartsa a
védőket, míg Eddard Stark el nem érte Viharvéget, és fel nem mentette őket az ostrom alól.
Lord Stannis elsőrangú harag-foki földekkel, egy kis erődítménnyel és lovagi címmel
jutalmazta meg Davost, ugyanakkor elrendelte, hogy bal keze minden ujjáról vágjanak le egy
ujjpercet büntetésül a csempészéssel töltött évek miatt. Davos elfogadta az ítéletet, de azzal a
kikötéssel, hogy maga Stannis kése hajtsa azt végre, mivel alantasabb kezektől nem volt hajlandó
elfogadni a büntetést. A lord húsvágó bárdot használt, hogy gyorsabb és tisztább munkát
végezhessen."

@Emmett Brown: Valóban, Tywin volt már segítő, és Ő volt az egyetlen az utóbbi időben, aki túl is élte. Egyébként én nem tartanék annyira alkalmas királynak valakit, aki ilyen embereket tart pórázon mint a Hegy... ezek igazi szörnyetegek, Tywin meg egy középkori keresztapa.

"A háttérben egy szerencsétlen kiskatona ordít, mert éppen le akarják vágni a lábát bokából... Robb nem elgondolkodik, hanem a merevedését takargatja."
Hát a körülményekre tekintettel jó kanos lehet.
Tryptich 2012.04.24 20:15:57
@Hunor Levente: Ne, itt van a teled:
9gag.com/gag/3954063
Nem akarom elrontani senki szórakozását jóelőre, de ez a rész igazán csak azoknak volt élvezhető, akik olvasták a második kötetet (csak az érdekesség kedvéért, ezt a részt a Királyok csatája 2., 15., 18., 20., 21., 23., 24., 25., 26., 29. és 45. fejezeteiből kalapálták össze,…..
A Jobbiknak három kártyája van, ezt kevergetik szorgalmasan: zsidók, cigányok, melegek. Teljesen felesleges elmagyarázni nekik, hogy milyen magyarországi és Európai Uniós alapjogokat sért ez az agyszüleményük, amit "T/6721 Egyes szexuális magatartászavarok visszaszorítása…..
Tryptich 2012.04.11 22:11:00
Tryptich 2012.04.11 22:27:43
Hmm... nos a kérdés jogos, én úgy gondolom, a csonka család talán annyiból jobb, hogy ilyen esetben, ha az egyik szülő hiányzik, akkor a gyerekek a családon kívül keresnek amolyan példaképet maguknak. Szerintem természetes késztetése egy ilyen gyereknek, hogy nyisson valaki felé, aki azonos nembe tartozik vele (persze nem úgy), szerintem ez még mindig könnyebb, mint beletuszkolni egy ellenkező nemű szerepbe a második aput, vagy anyut, nemde? :D
Másrészt, egy csonka családban felnőtt gyereket a legelvetemültebb szemétládák kivételével senki nem fog baszogatni azzal, hogy apád halott. Az viszont nagyon gyakran el fog hangzani, hogy apád buzi. Nem lennék a helyében. A társadalom közel sem elég érett arra, hogy ezt elfogadja. Éppen ebből a célból alakult meg szerintem ez a meleg menet, vagy mi is a neve. Mert ugye, szerintem arra kellene felhívni ezekkel a figyelmet, hogy a homoszexuálisok is ugyanolyan emberek, mint mi. Ebben a témában kiváló sorozat a Fiúk a klubból, annak idején valami okból elkezdtem nézni, és hát ott az ember képébe nyomják premier plán, hogy ezek mit csinálnak és hogyan. Persze, vannak problémák, és azért pszichológia is van a világon, és ha találkoznék valakivel, akit egynemű szülők neveltek, akkor azonnal azt figyelném, hogy ugyan milyen formában van megkattanva. Mert azt, hogy "normális" fel sem tételezném. No de a meleg fiúk klubjára visszatérve, arra jutottam, hogy az a sorozat igazából nem a buzulásról szól. Pont ugyanolyan emberek, mint a heterók, ugyanolyan problémákkal, az a sorozat igazából, ha mélyebben megnézzük, láthatjuk, hogy az ember mindig ott van a szexuális indíttatás mögött, sajnos, a gyerekek bizony ilyen szexuális indíttatásból születnek, és bizony még mindig egy férfi és egy nő hozza létre őket, erre két férfi, vagy két nő semmiképp se képes. Most hagyjuk ezt a megtermékenyítőst, mert akkor is van apja, nos, a lényeg az, hogy a gyerek semmiképp se a biológiai szüleivel van, nincs meg köztük a vér köteléke.
Arry, azaz Arya éppen pisil egy patakparton, guggolva, mint minden rendes lány, de nem sok fiú. Kész lebukás, ha valaki rátalál. Arya visszaigyekszik a többiekhez, amikor a ketreces szekérből rászólnak, hogy adjon már vizet és/vagy sört. Az egyik Falra szánt elítélt szépen kéri,…..
Na, kérem szépen, megint itt vannak a pszeudo középkor lovagjai, meg az ő problémáik. Arra egy egész hogyvolt kevés lenne, hogy összefoglaljuk az első évados történéseket, nem is tesszük meg, tessék a tagre klikkolni, és egy délelőtt alatt képbe lehet kerülni - ha valaki nem…..
Egy héttel az HBO-premier előtt megnézhettük a második évad első két részét, és természetesen az állunkat keresgéltük a padlón. Ha az eddigi, vérben, izzadságban és egyéb testnedvekben tobzódó tíz rész annyira volt durva, mint egy baráti hátbaverés Khal Drogótól, akkor az új részek mindegyike egy…..
A Harry Potter-filmek mellett a Trónok harca kaszkadőrgárdája, köztük nyolc magyar is Screen Actor Guild-díjat kapott az amerikai színészek céhétől. A húsz fős csapat kaszkadőr koordinátora, Párdányi Domonkos nem először szerepelt kardozós szuperprodukcióban: a Trójában Brad Pitt dublőre volt, a…..
Az IMF-tárgyalódelegáció egyetlen valódi pénzügyese Pleschinger Gyula, az NGM államtitkára. A "szakember" ma azt nyilatkozta a Wall Street Journalnak (nem a Magyar Nemzetnek!): "Egy elővigyázatossági hitelkeret (PLL) nagyon előnyös lenne Magyarország számára és…..
Tryptich 2012.01.04 17:36:08
uk.reuters.com/article/2012/01/04/uk-hungary-idUKTRE80314D20120104

Erről miért egy külföldi újságból kell hallanom?
A GQ magazin megválasztotta az év mindenféléjét, és a kanok rangsorában a Trónok harca messze legfaszább karakterét alakító Peter Dinklage végzett az élen. Először mutatunk három fotót, aztán egy videót is.  ..
hogyvolt X-faktor 2x15 - 7. döntő 2011.11.28 08:00:00
El sem hiszem, hogy már itt járunk, 7. döntő, 6 versenyző, újabb elképesztően előnytelen frizura DevilNórinak. Időjárás-jelentéssel kezdünk, tudjuk, az idő szar és beállt a sor az M0-n, eszébe ne jusson senkinek elindulni otthonról, hacsak nem az RTL stúdiójába, máskülönben…..
Tegnap volt a nőkkel szembeni erőszak ellen vívott küzdelem világnapja, amit Sziló, a Tv2 Összeesküvők című műsorának egyik vőlegényjelöltje stílszerűen azzal ünnepelt meg, hogy kétszer szájba vágta rezidenciabeli csaját, Renikét (esküszöm, nem mi találjuk ki ezeket a…..
Brian K. Vaughn, akit a tévénézők a Lost 3. és 5. évada egyik írójaként, a geekek pedig a Y: The Last Man és a Ex-Machina című kiváló képregények szerzőjeként ismer, a Showtime megbízásából nekilátott tévére írni Stephen King Under the Dome (Búra alatt I-II) című…..
Tryptich 2011.11.09 00:17:57
Hát, én elolvastam ezt a könyvet, elég vastag, és talán tetszett is. Azt hiszem, egy kritikával foglalkozó oldalon írták, hogy King könyveit már nem "vágják" meg rendesen a szerkesztők, hanem engedik, hogy oldalak százain át írjon a semmiről, na ott ezt a könyvet hozták fel példaként, hozzáteszem, joggal. Persze ez a sorozat élvezeti értékéből nem von le, bár, csodálkozom, hogy ebben valaki is látott fantáziát. Ez a történet szerintem tipikusan olyan, hogy simán meg lehetett volna írni minden természetfeletti felhang nélkül is, valahogy olyan érzésem volt, hogy csak azért rakta bele, mert hát én vagyok Stephen King, a rajongók meg ezt várják. Tulajdonképpen, csak egyetlen álomjelenet van a könyvben, ami tényleg ijesztő, én inkább azt mondanám, ez egy családi dráma. A természetfeletti vonal viszont, hát az gagyi, és se teteje se feneke.
Hát, majd kiderül. Azért, ha jó kezekbe kerül, esetleg lehet belőle egy jó sorozat. Én nem hinném, hogy sikerülni fog, de na. Kicsit sajnálom, hogy King beleragadt ebbe a horror műfajba, igazából, én azokat a könyveit szeretem, amik nem horror témájúak, mondjuk a Holtsáv, az a kedvencem. A másik pedig a mesekönyve, a Sárkány szeme. King kétségtelenül tud hangulatot teremteni az írásaival, de a közelében sem jár Lovecraft zsenialitásának a hangulat terén, aki tényleg borzongató horrort akar olvasni, annak:
Árnyék Innsmouth fölött
Szín az űrből
Patkányok a falban
:)
„Miután mindannyian aludni tértünk, egyszer csak ez a gyönyörű tünemény teljesen felajzva besurran hozzám egy szál bugyiban, mondván, hogy a férje küldte” – egy érett férfi jelentkezik, aki beavat minket a hármas szex titkaiba, és meggyőz minket arról, hogy az…..
Tryptich 2011.10.20 11:02:12
A részleteket meg lásd műveimben XD
www.tortenetek.hu/tortenet/felesegem-2/26505
De komolyan, csak engem emlékeztet ez a sztori ennek a stílusára? Régen jobb sztorik voltak... ja bocs. Összekevertem a szakítóssal.
"modellszépségű 35 éves felesége"
"besurran hozzám egy szál bugyiban"
„azt hittem, álmodom”
Hát, kedves uram, kapaszkodjon meg, tényleg álmodott XD
Ennél még Fenék Tibi sexuál-erotikus fantáziálásai is hihetőbbek voltak a celeb milfekkel. Naoszt, mikor a hites ura megérkezett dokkolás vót? XDXDXD
Geekblog Stephen King: Tűzgyújtó 2011.09.29 19:21:00
Stephen King: Firestarter. Maecenas, 1990.A Tűzgyújtó King korai regényei között a leggyengébb (ha már itt tartunk: hogy a Végítéletért miért vannak annyian oda, nem nagyon értem: az eleje jó, de a második fele egy monumentális roncs. Kingnek amúgy sem igazán van érzéke az…..
A sok Trónok harca-casting hír között egy távozóról is szót kell ejtenünk: egy feltörekvő, és ezzel a húzásával is bizonyára jó sajtót kapó ír színésznő, bizonyos Lisa Nolan (extra pont jár azért, ha valaki egyből tudja, ki az az Owen Nolan) otthagyta a forgatást, mert a…..