Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vén krampusz (törölt)

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van már legalább 10 éve, hogy a hajnalban Hévízre induló buszon a sofőr röhögve mondta az arcomba: te vagy az egyetlen utas, aki teljes árú jeggyel utazik. Tökig tele volt az Ikarus, szinte kizárólag kemény munkában megőszült idős honfitársainkkal. Rákérdeztem, mennyi a…..
vén krampusz (törölt) 2012.11.23 11:45:56
@Kivlov: Igen, ez egy politikai döntés volt. Ez a lépés egy másik kormánynak is eszébe jutott volna. Nemcsak a nyugdíjasokat, de a közlekedési dolgozókat is meg akarták szerezni. A személyszállító vonatokat megfelezték, harmadolták, így az addig tehervonatos mozdonyszemélyzetnek is megmaradt az állása.
Más kérdés hogy Horn után sem voltak jobb miniszterelnökeink.
Olyan érzése van az embernek, mintha fix évfordulós ünnepe lenne a dinnye árának. Ez valami hagyomány itt a Balkán sarkán, hogy a dinnye árának a piaci önszabályozás nem jó, lépten nyomon bele kell beszélnie valakinek. Tavaly szinte napra pontosan ugyanitt tartottunk, a dinnyeár…..
vén krampusz (törölt) 2012.07.23 08:15:54
@emzéperiksz: Talán ha újra lehetne a dinnyét lékeltetni! Mert ez a mostani szabályozás nem éppen fogyasztóbarát.
comment:com Giccsfaktor 2011.12.19 15:00:00
Háromórás profi műsor volt az X-Faktor döntője, unatkozással, sok-sok lassú és érzelmes dallal, részben elfelejtett győztessel. Nő nem nyerhetett, Jason Statham húzta be a döntőt. Bónusz: az RTL sajnos elárulta, mit gondol a hőseiről. Két, korábban már RTL-es műsorokban…..
vén krampusz (törölt) 2011.12.20 00:58:50
@ninimimi: Akár hiszed, akár nem, de a korabeli Ki mit tudoknak a zsürijében hiteles személyek ültek. Olyanok akik valamit már letettek az asztalra. Sajnos ez a zsüri nem ilyen. Talán Geszti a kivétel (mint szövegíró, mert énekesnek csapnivaló).
Sajnálom hogy nem nézem ezeket a versenyeket a kertv-kben, de sajnálok rá 3 órát az életemből.
A közterületépítés első és második főtétele szerint: 1. Plázaépítés nélkül nem újul meg közlekedési csomópont. 2. A megújulás nagysága egyenes arányban áll a pláza nagyságával.  A Köki például nagyon megújul, így oda nagyon nagy bevásárlóközpont épül. Ahol…..
Vak tyúk is talál szemet a mondás szerint, és tényleg: úgy tűnik, hogy a Fidesz-kormány is egy olyan törvényen dolgozik, ami az eddigiekkel szemben tök normálisnak tűnik, mert 1. komoly dologról szól, 2. végre nem a kisembert szívatják vele.Ismert a probléma, hogy a magyarországi…..
vén krampusz (törölt) 2011.05.26 09:40:52
@bubo cupropenis: Tényleg, milyen igaz!

Szombathely, Sopron, Kőszeg lakosainak egy kis jelentéktelen része (hogy csak a legismertebbeket említsem), naponta kijár Ausztriába dolgozni. Az ügyesebbek lepapirozva, a lúzerek feketén. Ott is vásárolnak élelmiszert, mert jobb minőséget, és esetleg még olcsóbbat is kapnak mint odahaza, ahol csak a rezsit no meg a TB jogosultsághoz szükséges pár ezer ft-ot fizetik. Valamit erre is ki kellene találni!
Az alábbi poszt is igazolja, hogy ott is lehet kapni bírságot és akkor is, amikor nem is számítanánk rá, akár külvárosban vasárnap is. És a KRESZ szerint jogos is. Talán sokáig nem érdekelt senkit egy behajtani tilos tábla, hely hiányában az ott lakók szépen behajtottak és…..
Evidens, hogy városi közlekedéshez ideális az öreg, leharcolt autó, azt valahogy nem sajnálja az ember. Aztán ki tudja, mikor jön kapóra a tény, hogy egy hátsó sárvédőív olcsóbb, mint a helyszíni bírság. Emberünk megoldotta, nem éppen szakszerűen, de kétségkívül…..
vén krampusz (törölt) 2011.02.09 18:36:25
@don39: na ott rontotta el, hogy hazavitte és őrizgette! A Dunába szokták dobni. Időközben persze már annyi a kamera, nézzetek körbe mielőtt szerelni kezdtek! Egyébként pedig ha (távollétemben) megbilincselik az autómat, és valaki a tudtom nélkül leszereli, honnan a fenéből kellene tudnom erről?
A bulvárlapok immár sokadjára állítják határozottan, hogy Lilu vezetheti Stohl Andrással együtt a Való Világ4-et az RTL Klubon. A Blikk szerint Lilut már ki is rakták a Reggeli csapatából, hogy nyugodtan készülhessen a reality november elején kezdődő forgatására. Hogy ez igaz-e…..
vén krampusz (törölt) 2010.10.24 09:59:37
 T. Blogíró!Az Index vasutas fórumait olvasva, nem kicsit lepődtem meg a vasutasok munkafegyelemhez, vasútbiztonsághoz való hozzáállásán! Történt, hogy valaki megint lefotózott egy olyan vonatot, ahol a mozdonyvezető mellett valaki más is látható. No, ehhez szóltak…..
vén krampusz (törölt) 2010.07.02 09:53:55
@punkers22: az Index Bz-s topicjában ott vannak a hozzászólások, pro és kontra.
A "főnök" saját adatlapján írta le beosztását
vén krampusz (törölt) 2010.07.02 12:46:03
@Vörösbe esett fedezőjelzőre előjelzést adó főjelző: az illetőnek 15096 bejegyzése van, az adatlapján közli beosztását, majd így kommentálja: vannak akik szerint büszke lehetek rá és vannak akik azt mondják szégyeljem magam.....
Éveken kellett elnézést kérnünk az elhunyt festőművészek és karmesterek rajongóitól, amiért valamikor az ezredfordulón Klassz lett a Kultúra rovat gyanúsan magas kultúrával foglalkozó szekciójának a neve. Merthogy a művészek halálhírét mindig itt közöltük, és a netes…..
Zsuzsanna és csapata különös anomáliával szembesült a Godot Kávéházban, aholis az 1700 forintos Dumaszínház után közölték, hogy egy időgörbület hatására náluk este 6-ig tartott a csütörtök, vagyis nem jár nekik a Torkos Csütörtök 50%-os kedvezménye: Egy tegnap esti…..
A média és a magyar néző ezúttal kivételesen nem két topsorozat, hanem két saját készítésű műsor párharcát figyeli az országos kereskedelmi tévék versenyében. Igen, a Frizbiről van szó, melyet a TV2 a Heti hetes ellen küldött. Első blikkre merész vállalásnak tűnt a terv,…..
Vastagbőr Szalainé kapcsolatai 2009.07.24 11:01:00
Tovább árnyalja a tegnapi képet, és dr.Szalainé dr.Szilágyi Eleonórát még szimpatikusabbá teszi, ha megnézzük, mit tesz havi 1,2 millióért. Kapcsolatokat ápol: Ez elég durva, munkaidőben iwiwezni, de máris van két verzióm, mit lehet erről mondani: - Eleonórának rugalmas…..