Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ArielGábor

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
There and back again Tick Air 2009.08.20 04:34:00
Lolka bolka mindenkibe!Kozkivanatra itten leledzik az ujabb post, ami semmirol nem fog szolni, tehat ha van jobb dolgod akkor ne ezt olvasd, hanem az indexet.Meg mindig meleg van, de nagyon, tehat nincs hideg egy cseppet sem. Ez ket dolgot is implikal, ugymint1; usznak a kis mogyoroink a sajat…..
ArielGábor 2009.08.21 09:50:33
@mario191: Na ment a CV apafej! Előre is köszi az őszinte törekvést az ügy érdekében, majd megiszunk rá egy vegyespálinkát vagy egy homogént, vagy egy Jagermaistert, vagy néhány sört, vagy az előbb leírtak kombinációját.

@Láázlo: BAAZMEEEG!!!! Tudod mit álmodtam!? Hogy kimentem amerikába és ott keveregtem. De át kellett menni valami fos hídon ahhoz, hogy NY-be eljussak és ilyen szar villamos vitt át, amin fullra paráztam, meg hogy jönnek majd a az arabok... Na de mindegy is, a lényeg, hogy cefreszagúakat fingottam közben, és erre ébredtem fel... Mikor is jösz haza?
ArielGábor 2009.08.20 09:06:11
MÁSODIK, MÁSODIK!!!!

Komolyan mondom, ennek mi értelme.. első-első, mint az oviban bazmeg! Felbasz!

@Láázlo: Amúgy ahhoz képest, hogy semmiről nem szól jó a poszt. Én kiherélném azokat fitymátlan elfajzott kis biboldókat a helyedben.

rokk
There and back again Untitled 2009.08.13 05:00:00
Na ez a het is eltelt (nekem a hetvege a hetfo), tehat egy ujabb hettel beljebb vagyunk. Ez tobb okbol is orvendetes: eloszor is mert mar nem kell sokaig eroltetnem a mosolygast, masodsorban, meg mar ennek egy jofele csirkepaprikast tejfollel, aztan meg megneznem az Indul a bakterhazat, vagy valami…..
ArielGábor 2009.08.19 09:38:42
Na, a csodás kép óta nem írtam ide. Remekmű lett, de komoyan, szerintem olyan @&_:?xX%$

@Láazlo: Lacikám fúrok én, de nem kutakat hanem lassan az övemre egy új lyukat...

(és innen átívelek egy fantasztikus jobhoroggal)

@mario191:
Nincs nálatok betöltetlen állás? Most végeztem és többek szerint gecijóvagyok a szakmámban, utánozhatatlan a stílusom és a munka az életem (ha eszedbe jutnak ég ilyesfajta szabados kifejezések, szívesen elhazudom a főnökeidnek, jó színész vagyok:D)
ArielGábor 2009.08.19 09:45:22
Hát egyszer mindennek vége.. így van ez a Maya féle látogatással is.. véget ért a hollandiai turnéja, és ma reggel sajnos hazament.. hiányzik is nagyon.. az elmúlt napokban, én nagyon jól éreztem magam, de sztem Maya is. de erről inkább kérdezzétek őt :) Csak hogy legyen egy…..
Sajnos tegnap nem tudtam jelentkezni, mert egyrészt nem voltam nagyon toppon és nem voltam írós hangulatban, inkább sírós :D másrészt mire megjött az ihlet, elment a net.. egyszerűen megszűnt létezni.. meg is ijedtem, hogy mi lesz így velem, de szerencsére ma reggelre helyre állt a…..
sehol se talállak csak úgy 2009.02.11 02:14:00
Na, ezt meg azér mert sokat gondolok rátok, és erről mindig ti juttok eszembe:  jutta:   http://www.youtube.com/watch?v=gKXcHEHm0ps és           …..
Azt mondták valahogy fogalmazzam meg szépen hogy ma nem történt semmi. Azon vagyok :)Ma nem volt suli, kedd csütörtök elvileg szabad lesz, minden héten. Reggel elmentünk a Sandersbe (ami magyarul Sándoré :) ) bevásárolni, vettem krumplis tészta alapanyagot.. nem lett…..