Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ketyere

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
English versionÖnkénteseket keresünk!A Kristály-völgy Egyesülethez nagyon sok ruhaadomány érkezett a vörösiszap-károsultak részére. Annak érdekében, hogy a kolontári, devecseri és somlóvásárhelyi lakosok könnyebben meg tudják találni a nekik megfelelő ruhát, szükséges…..
Arra kérünk benneteket, hogy a budapesti, illetve Pest megyei adománygyűjtést, és annak célba juttatását itt szevezzétek meg. Az általános információk továbbra is a "Mindenki segíthet" bejegyzés alatt találhatók. Köszönjük!..
Következzen egy hozzászólás innen, amolyan vasárnapi rövid poszt gyanánt. Judit összetűzésbe keverdett főnökével, aki úgy akart aláiratni egy papírt vele, hogy nem engedte átolvasni. A munkáltatói jogkört gyakorló helyi vezetőm a mai napon egy a munkaviszonyomat érintő…..
Ha már ütöttetek el állatot, tudjátok, milyen szörnyű érzés, hogy nem tehetünk semmit. Ha az állat azonnal elpusztul, a legtöbben valószínűleg otthagyják. De mi van, ha menthető? Mit tehetünk, ha közvetlenül vagy akár közvetve ilyen helyzetbe kerülünk. MM egy hasonló eset…..
ketyere 2009.02.11 12:36:29
@georg 48: Nagyon sajnálom! :(
Régebben nagyon sok sün volt a környékünkön, nem egyszer hazafele menet az út közepéről szedtem össze egy-egy sünt, és vittem biztonságosabb helyre.
ketyere 2009.02.11 12:41:36
@Hurrá Torpedó: A tudakozó+ :)
Szomorú a hozzáállásod! :(
Ha tényleg kedvelnéd az állatokat, nem a költségeken gondolkodnál, hisz egy fent említett példában is szerepelt, hogy a vizsgálat költségét nem kérte el az állatdoki.
Közben eszembe jutott egy régebbi eset, akkor egy elütött cicát találtam, amelyik még össze is harapdált szegény fájdalmában. Elvittem állatorvoshoz, de sajnos nem élte túl, és a doki nem kért egy fillért sem!
Egyébként nem a következmények elől menekülsz, hanem a lelkiismereted elől.
ketyere 2009.02.11 13:46:52
@georg 48:
Én egy 8 éves németjuhászt hoztam haza menhelyről, neveletlen, de nagyon ragaszkodó! Szenvedünk vele, mert kissé öntörvényű, de a mai napig nem bántam meg hogy elhoztuk, menhelyen nem lett volna esélye az életben maradásra, mert nagyon le volt soványodva (háztól vitték be a menhelyre!), sokat kellett vele foglalkozni.
Esetleg érdemes megpróbálni menhelyen keresztül másik gazdát keresni neki, van rajtam kívül más 'öregkutyaszerető' gazdinak való is!