Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ciobotaru

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Mégis lesz Tom Lantos Intézet Magyarországon. Szerintem ez akár jó is lehetne. A kormány a MeH államháztartáson kívüli szervezetek támogatására fordítható keretéből 3 milliárd forintot szándékozik rá költeni. Szerintem ez soknak tűnik. Arról, hogy a civil szervezetek…..
 Mint említettük, nehéz pénteken vagyunk túl. Képzeljenek el egy napot, amely úgy kezdődik, hogy az ember farkasordító hidegben Bencsik András- és Kondor Katalin-beszédeket hallgat. Durva, mi? És nem csak ők szólaltak fel a Magyar Hírlap melletti szimpátiatüntetésen, hanem…..
Ciobotaru 2009.02.17 22:18:56
@tevevanegypupu: debil picsa vagy Emmácska, mindig is az voltál
 „A Magyar Hírlap „sztárpublicistája” azt írta, hogy a rendőröknek le kell lőni a cigányokat. Ez az alaptétel. Ehhez viszonyul mostanában erkölcs, hit és honszeretet. Az egyház és a köztársasági elnök hallgat. Az SZDSZ szintén.” - írja blogjában a…..
Ciobotaru 2009.02.13 20:24:58
@Mr Falafel: Középkorú homoszexuális vagy, aki fiatal fiúkat akar felszedni. A Batman-Robin duma nemzetközi hívójel. Tizenévesekre vadászol, te mocskos görény ?
  Az Igazságügyi Minisztérium elé vonul pénteken 14 órára a Bayer Zsolt és a Magyar Hírlap gárdája. Hogy tiltakozzanak Gyurcsány Ferenc kérése ellen. (Ha a kérés kötelező érvényű utasítás, akkor a Hírlap előfizetés lemondásával számos sajtóosztályt megszívatott.)…..
Ciobotaru 2009.02.11 16:01:36
@Francois Pignon: Keresd meg az aznapi Magyar Hirlapot, és nézd meg a cimlapot.