Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thómi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfél örülhet, hogy nem lőtték tarkón a parkolóban, amiért felbontott két le nem szigetelt púdert. Az anyagi kár jelentős, mintegy 1800 forint, amiből rendőrségi feljelentés is lett. A Homár kíváncsian várja a kártérítési per eredményét, mivel tudomása szerint eddig…..
thómi 2009.02.10 19:07:06
@trewq: Na a szekusokról meg van a véleményem! Haverom ott dolgozott szekus vezetőként és mesélt pár dolgot. hát abból is lehetne könyvet kiadni. na csak egy sztory az egyik áruházban az egyik bizt vezető nevezzük Dósa Bobinak. Bobi azt csinálta, hogy bejárt dolgozni, ha kellett hanem, mindenféle felfújt dologgal jött. közben csendben irogotta a tulorakat magának. elhitette mindenkivel hogy milyen szorgalmas gyerek, aztán váratlanul beperelte csecskót. A csecsko meg fizettett neki szép summát , mert hát Bobika kijuttatta a bizonyitékokat magáról felvételeket magáról amikor "tulórázott", szándékosan akkor küldözte a gépéről a leveket is, amiket kinyomtatott. A poén az, hogy a csecsko fizetett neki, csak menjen. a mégnagyobb poén Bobinak nem jött be a csecsko után az élet és közben jó ismerőse visszavette a csecskohoz. és ez csak a történet eleje.........
thómi 2009.02.17 23:02:22
@Veg_: szia akkor amit a másik blogon jeleztél áll még? mert akkor tolom át az összes anyagod Dósa Bobiról. oscart érdemelne a gyerek ahogy le sz..potta a céget :))))
Kedves Veg, Henclaci biztos nem ugy gondolta, nagyon jo srac, kegyetlen sokat tud a multikrol és szakmailag toppon van munkajogbol, a haveromnak is segit. na nem akarok okoskodni. sztem mind a ketten jókat irtok.. :)
thómi 2009.02.17 23:06:27