Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tabaagi

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fent lapozható képek a családias hangúlatú megnyitóról - Vali jóvoltából nagyszerűen felfejlődünk :)Nagyon jól sikerült, laza kis kiállítás lett a "Kedves Naplóm!". Tessék csak tessék, lehet menni látogatni, olvasgatni, bepillantani. És beszélgetni bátran, mert…..
Kedves Naplónk! Kissé akadozott mostanában a blog, amiértis elnézét kérünk. Na de erről a nagy eseményről úgy éreztem mégiscsak illik szólni. 4 évesek lettünk! Nagy szó ez manapság egy nonprofit kortárs galéria és egyesület életében. Hogy vagyunk, létezünk, azaz kibírtuk,…..
Progresszív hajnali megnyitó-reggelivel indított Sándor László retrospektív képkitálalása.Pár álmos, de elszánt látogató, majd este hatkor még egy adag :) , és íme megszületett Laci első Greguss-os önálló kiállítása!Kakaó, kifli, képek...... és a reggel hatos emberek...
Mint alattam firkÁsz :) már összefoglalta, igen jó hangulatban zajlott az idei Urbitális nálunk. Íme pár összefoglaló kép a nyitó és a záró alkalmakról. Félig spontán utca-verszínház: Kilin Ildikó, Lőrinczy Attila és Balkay LászlóTaba Ági Dunamelléki illegális…..
Nagy port kavart kis körünkben az előző bejegyzésben olvasható Magyar Hírlapos cikk. Na de ezt is túléljük, s egyre csak fejlődünk, erősődünk és összekovácsolódunk az ilyen események hatására.Íme újabb életképek - most Valitól - a "nőcis" megnyitóról.Anita:…..
Kedves Naplóm! :) Bár kevesen voltunk a naptáras-radnótis megnyitón, mégis nagyon jó volt, mert minden greguss eljött! Ilyen utoljára a hősidőkben történt tán. Remélem a tagság lelkesedése egész évben ilyen töretlen lesz.Aztán mi történt még: BLaci zenélt jókat, nekem még…..