Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BennyFranzen

4 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egon-os e-mail címem sajnos a szolgáltató leállása miatt megszünt, ezért egy frappáns gmail-es címet regisztráltam. A rövid "bennylevelesladaja" betűcunamit kell a [kukac]gmail.com elé írni. Akinek kérdése van a http://keprejtvenyek.hu oldalon megjelent, vagy nem…..
A http://keprejtvenyek.hu oldalon az üzenőfalon volt pár elkeseredett, a rejtvények nehézségi fokára utaló "beszólás". Ezek késztettek az alábbi sorok megírására.A képrejtvények "megoldhatatlansága" a kezdeti időkben sok próbálkozónak elveszi a kedvét.…..
A képrejtvénynek nem az a lényege, hogy készítője valamit rajzban ábrázol, s ki kell találnunk, mi ez a valami. Ilyen célú rajzokkal legfeljebb a kisgyermekek képeskönyvében találkozunk. Ott szükség is van ilyen rajzokra. A másfél, vagy kétéves csöppség számára ilyen…..
Több ismerősömnek is eszébe jutott már egy-egy jó ötlet, amit meg lehetne "képesíteni". Itt szokott lelohadni a lelkesedés, mert hogyan? Nekik próbálom összefoglalni, én hogyan is kezdtem.1. Az ötleteimet egy kis füzetbe írom. (Mire a gép mellé kerülök nem mindíg…..
Petya igazi csendes gyilkos, egyetlen mondattal képes előidézni, hogy az ember legszívesebben lobotómiát hajtson végre saját magán, miközben olyan hangok hagyják el a száját, mint Blumiét, amikor Beastie Boyst énekel. Jelentkezzen, akinek első olvasásra beütött az anyag, bevallom,…..
"Tudom én, hogy egy kicsit (nagyon) sántít, de én mindig ezt látom magam előtt, miközben Dénagylajos belekezd a nótába" - kezdi Zsolt a mondókáját, és ebben az a gáz, hogy mostantól valószínűleg nekünk is ez a szürreál Paint-csoda fog bevillanni ilyenkor. Pedig én…..
BennyFranzen 2009.02.17 10:05:14
Bevallom, az utóbbi hetekben egy kicsit zavarban voltam. Feltűnt ugyanis egy olvasó, aki naponta 10-15 levelet küldött a postaládánkba. "Valami majom, aki viccoldalakról másolgat lerágott csontokat oszt beküldi nekünk, mint korábban annyian" - mondtam magamban, mint utóbb…..
The Joker néven garázdálkodó, és a hozzászólásai alapján a névadó képregényhőshöz hasonlóan megvadult elméjű kommentelőnk eresztette el minden idők legdurvább ószövetséges-logopédusos szóviccét: Ábelnek beszédhibája volt. Nem tudta kimondani a "k" betűt.…..
BennyFranzen 2009.02.12 13:14:10