Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hedit

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha Manhattan középső városrészén lakik az ember, ahogy a New York-i magyar évadra kiküldött tudósító, szükségszerűen esik át a három fázison, miszerint először úgy érzi magát, mint egy dzsungelben, ahol a fák helyett toronyházak magasodnak. Aztán egyesével nézve az…..
A graffitit a modern városok katasztrófái közt szokták emlegetni, teljesen helytelenül. A falfirkások már a középkorban is aktívak voltak, és egyesek számára tényleg semmi nem volt szent. A Guardian újságírója egy 1644-es festményre hívta fel a figyelmet, aminek sarkában a kor…..
Az Onitsuka Tiger idén ünnepli 60.születésnapját és ebből az alkalomból hatalmas kampányba kezdtek világszerte. Ehhez kapcsolódva készítettek egy 3 perces kisfilmet, ami a kínai horoszkópban szereplő 12+1 extra állat versenyét mutatja be viccesen és szemkápráztatóan. A…..
hedit 2009.02.10 14:58:06
A Kistehén annak idején, amikor a moziban futott néhány film előtt amolyan vizuális aperitívként, hatalmas siker volt. A teljesen debil figura egy pillanat alatt belopta magát a nézők szívébe, majd az internet és a szájmarketing útján gyorsan meghódította a többieket is.…..