Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tittyee

12 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ember csak bemegy az Aldiba, hogy megvegye a hétvégi sört, ropit, tojást, aztán egyszer csak hopp, szembejön egy bicikli. Gyanús ez, gyanús, hiszen a hasonló üzletekben csak veszélyes romokba lehet belefutni, amelyek maximum az utca túloldaláról, éjszaka, sűrű ködben látszanak…..
Tittyee 2015.03.27 17:45:35
@Hadrian77: 3-4 bar-t egy tisztességes mtbnek kell, trekkingbe simán 6 bar a jó, a outi szingó meg 10-14 bar nyomásig van....
Tittyee 2015.03.27 18:33:13
@fektoh: Continental Cyclocross Plus 35x622 6 bar :) Nekem így pont faxa a nyomás, és tempó is van :)
Tegnap (de mire otthon a kollégák kiteszik a posztot, az olvasóknak már tegnapelőtt lesz) alapvetően sima utunk volt Budapestről Balatonföldvárra, ha leszámítjuk a pakolás kitalálásának kínos óráját. Sajna mire Földvárra értünk, a kocsi telefosta magát váltóolajjal, azt…..
Ó, de várjuk már ezt a hétvégét! Hosszú évek tradícióját nem adjuk fel, hiszen az első (kvázi) közönségtalálkozónkat 2007-ben, azaz hét (!) éve hoztuk össze. És - nagy szerencsére - azóta is sikerült tartani azt a békés, nyugodt és laza családias hangulatot, melyet az…..
Belsőség Miki nem bír magával 2014.07.10 17:42:07
Mad Mike megrajzolta Goodwoodot is. Körzőn a bódé. ..
Sorozatos rossz döntésekből kifolyólag hosszan haldoklott, most végleg megölik és mi elsiratjuk. Ellenben nem kell sajnálni a magyar hatóságot, okosban mindent el lehet intézni még ott is. Az Égéstér 124. adásának kommentposztja. Direklink a letöltéshez. ..
Belsőség Te mit mondanál utána? 2014.02.21 16:21:18
Csúnya dolog raliautóval esni, ráadásul ritka a kicsi bukás, mert ami kívülről nem tűnik annak, az azért odabent eléggé megcibálja az embert. Ilyenkor bizony elkél a szerencse, na de ha már az megvolt, akkor azért csak elszólja magát az ember. A jól vagy? után jöhet a…..
Belsőség Paul Walker (1973-2013) 2013.12.01 13:59:54
Megy a vita, de ez téged sajnos már nem érdekel. Sokan most szomorúak, sokan most okosak. Hogy melyikből van több, nem tudom és nem is érdekel. Valaki azt írta, annak azért örül, hogy most már biztos nem lesz újabb Halálos Iramban-film. Tényleg? Valahol pedig egy kamasz lány zokogva…..
It's my life Az álmok.... 2007.08.27 12:58:17
Végre próbálunk kicsit céltudatosak lenni! Elhatároztam hogy nekiálok pénzt gyüjteni egy jogsira meg valami kis kávédaráló kocsira :) megállapítottam hogy alapzörejen kell hozzá legalább 400e ft. Meg két kocsit találtam amit el tudnék képzelni magam alatt. Az egyik a Peugeot…..
It's my life újra itt..... 2007.08.12 22:41:00
Ez igen! Tegnap fél10-10 között leértünk Tornyiba, és mint kiderült itt is van wlan :D Sajnos gyenge a jel de majd megpróbálom levadászni ;) Rddig még nyugalmasan tellik a napom, de még bármi lehet. Jó itt lenni, kicsit már hiányzott is. Jól esik ez a nyugalom. Mondjuk tegnap…..
hát egy kicsit rég irtam, de most pótolom :) Elég sok dolog történt, igazából nem is tudom hol kezdjem.. Most "együtt" vagyok egy lányal, de sajnos nem tudom meddig tart :( mert az ő részéről még nem igazi szeretet... pedig sokat adnék érte :$ jól érzem magam vele. ..
It's my life Ma nincs cím! :P 2007.04.02 18:33:09
Hát megint eltelt egy megszokott hétvége. Elég sok emberkével beszélgettem és ez jól esett, mert ugye szocializálódni azt kell :) Elég rossz hogy jön a jóidő és nem igazán tudok semerre sem menni, de ezen változtatunk! Csak jönnön meg hozzá az anyagi keret :D…..
Kiscsaj :) :( Előzetes... 2007.03.31 11:34:00
Gondoltam csinálok magamnak én is egy blogot, ha másnak nem is de naplónak tökéletesen megfelel!! Annyi különbséggel hogy ezt mások is elolvashatják!! A blogom jövőbeli tartalmára nézve nem sok örömöt látok, de azért reménykedek hiszen, az hal meg utoljára!!! Az én életemben…..
Tudjátok most egy kicsit elegem lett a sok köcsög emberből! kb 2-3 éve ideköltözött egy fiatal pár a szomszédunkba. Kb. 20-22 körüliek. A srác lekoccolt kb fél éve és valami másik csajjal kezdett el kavarni. A lány azóta is nevelte a kisfiukat. Ma mit hallok kintről? Azt…..
It's my life Van még remény?.... 2007.03.31 00:39:54
Hogy kire várok? Arra a lányra aki szeret, megbecsül és velem van ha szükségem van rá, és ő ezt kapná visszafele is. Én úgy gondolom hogy mindig megmondom az amit gondolok a lányoknak, és megteszek mindent hogy tudják. Jó olvasni a kommenteket és tudni ti mit gondoltok a…..
Az elmúlt napokban elég sok dolog történt, és igazából már én sem tudom hogy most mi van. Sajnos még attól a lánytól nem kaptam választ akiről írtam, viszont elég sok lányal kerültem jó viszonyba, és sajnos senki nem mond semmi konkrétat hogy egyáltalán bejövök-e, és…..
It's my life Arbeit macht frei..... 2007.03.26 21:07:00
Az elmúlt 2 napban is volt történés, mert ugye nyugalomról ne is álmodjunk... Elég tré érzés amikor mentegetőznök kell a semmiért, de van amikor ezt kell tenni mint tegnap. Sajnos a fogadott hugim barátjával kicsit eldúrvult az idáig sem rózsás kapcsolatunk, de nem hiszem hogy ez…..
Na a múltkori bejegyzésemnek megvolt a hatása, egy bizonyos ember (nem nevezzük nevén) neki ált belelátni hogy az ő barátnőjére gondoltam a blogomban és hogy biztos vele kezdtem ki. Igaz a srác nem igazán gondolkozik el azon hogy mit beszél, mert akkor talán felfogná hogy nem az ő…..
It's my life Hard day's night..... 2007.03.24 00:01:28
Ma végre láttam a szakmám valódi szépségét, kár hogy ilyen munkát egyhamar nem csinálok merthogy kurva drága, de jó tudni hogy ilyenekre is képes vagyok. Apámtól megint kaptam az ívet hogy hülyeségekre költöm a pénzt, de ha van pénzem akkor miért ne költsem arra amire…..
It's my life 19-re lapot huzok..... 2007.03.21 21:00:16
Ez igen! A mai nap megint rájöttem hogy nem vagyok 100-as! Mindig olyan lányok jönnek be igazán akiknek pasijuk van. Általában én ezt tiszteletben tartom és nem is közeledek úgy. De most kivételt tettem, és olyat tettem ami ellenkezik az elveimmel! Kikezdtem vele azzal a tudattal hogy…..
It's my life a kezdet.... 2007.03.21 06:56:00
Hello mindenkinek aki véletlenül megtalálná a blogomat. Igazából nem tudom mi vitt arra hogy én is elkezdejem ezt az "örületet", dehát talán van valami értelme és úgy érzem hogy vannak dolgok amiket jobb leírni és miután valszeg soha nem fogjátok megtudni ki vagyok…..