Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csahos

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért az nonszensz, hogy az év első rendelésén máris az év első bunkóságával kellett szembesülnöm. Talán egy vaskos borítékkal kellett volna kezdenem, akkor más bánásban részesülök? Tisztelt Praxis!   Az év első rendelése a háziorvosomnál emlékezetesre sikerült,…..
A vietnami háború volt az Egyesült Államok több egymást követő kormányának az a kalandja, amely tragikus véget ért és amelynek traumáját a társadalom még sokáig nem tudta kiheverni. A II. világháborúban igazi nagyhatalommá vált USA első veresége volt történelme során,…..
Egy nemzet dühe fordul a labdarúgók felé, holott ők csak azt csinálják, amihez értenek. Most nem kéne hagyni, hogy az Alkotó kushadni (sütögetni) menjen. Túl vagyunk a nehezén, kaptunk egy nyolcast Hollandiában. Aki látta a meccset, érezhette: ezek a szürke, dolgos iparos…..
A Becsületesnepper a minap beküldött négy képet a szerkesztőségi levlistára ezzel a három mondattal: 304 ezret futott 1.8-as Honda motor mosás nélkül. Nagybátyám mindig szívja a vérem, hogy miért futtatom a rizsrakétákat. Ezért. Sok-sok év tapasztalatát olvasták,…..
csahos 2013.10.03 11:32:56
@Rohadjmegorban: Mondja a barátom nehogymá Toyotával menjünk a tengerpartra, sokkal kényelmesebb a XC 90. Aztán nem sokkal Karlovac után rángat, nemkar menni üzenet végzetes váltó hiba.
Azért hatvannal még elbattyogtunk Noviba. Vissza szintén 60-90- sebességgel Budapestre.
Tényleg nagyon kényelmes a Volvó még hosszú úton is.
Elsősorban a sorozatos rezsicsökkentések hatására mélységi rekordot döntött az infláció. Önmagában ez kedvező hír, bár ahogy az már a gazdaságban lenni szokott, semmi sem fekete-fehér.Majd negyven éve, 1974 júniusában volt utoljára olyan alacsony az infláció Magyarországon,…..
Belsőség Heti merítés 2013.09.08 10:50:14
Tanuló(pénze)s trabi Életem első autójára gyűjtöttem össze a pénzt még 1990-ben, a friss jogsim miatt feltétlenül akartam gyakorolni valami egyszerű autón. Így esett a választás a Trabantra, amit csak papírjaguárnak csúfoltak, de abban az időben még nagyobb értéke volt…..
Lerágott csont ez a devizahitelezés, csak hát rendre fellángol, és a jelek szerint valós a veszélye annak, hogy még a bíróságok krémjének számító legeslegeslegfelsőbb bíróság sem érti, s így elkúria. Engem igazából régóta érdekel, hogy a devizahitelesek hány százaléka…..
Tisztelt Cím!  Kissé elhúzódó, és nem egyszerű ügyben szeretnék tanácsot kérni. Közalkalmazotti munkaviszonyban vagyok, így az Államkincstár készíti a havi bérszámfejtésemet. 2011. július 11-én megszületett a kislányom (ő a 2. gyermekem, a fiam 2008-ban született), aki…..
A Közgáz diákjai képesek szembenézni a ténnyel, hogy a világ kegyetlen hely, vélekedhetett a fővárosi hivatalnok, amikor kijelölte az egyetem előtti kerékpáros nyomvonalat. Az egyetem előtti szakasz ugyanis a macskakőre került, arra a felületre, amelyen rázkódva a…..
Majka besokallt és otthagyja a Heti Hetest mert nem védheti Orbánt. Na ne röhögtessetek!         ..
Naiv ügyfél eldöntheti, hogy kicsit akar többet fizetni, vagy nagyon. Viszont hogyan alakul ki a határozatlan időre szóló, kedvezményes díjszabás? Interneten ugye már évek óta kizárólag hűségnyilatkozattal lehet előfizetni... Egyik közös kedvencünk, a UPC lepett meg egy…..
Nem elég, hogy a Tesco a vásárlókra hagyja a termékek lehúzását, még fel is jelenti őket, ha mégsem sikerül ez a művelet 100%-osan. Naiv ügyfél kosarából a legolcsóbb hús maradt ki a szórásból, ám amikor visszament, hogy kifizesse, már kipakoltatni vitték. Az ott helyben ki…..
Aczél Endre a Galamuson megjelent, Fiúk, című írásában szenvedélyesen kádáristázza a kormányt – ez még a Kádár-rendszer sztárújságírójának is szíve joga. De hogy egy szerkesztő hogyan engedheti megjelenni a következő, egészen nyilvánvaló és vérlázító…..
csahos 2012.12.23 08:53:04
@Tamás Csacsicska:
Azt a 200 képet nyilván a hatalomnak készítetted munkaidődben.
A hatalom a B közepet bérelte fel hogy provokálja a rendőröket, akik forgatókönyv szerint minden azonosító nélkül végig verték a Fideszes gyűlésezőket.

Acélt meg az bántja hogy nem lehet a Fideszben lévő régi komcsik között, akik pedig nem kevesen vannak!

A rendőrség pedig profin kezelte a diákok megmozdulásait, mert profi felső utasítást kaptak (mert Ők bizony nem profik). Hiba volt bevinni három embert, mert ez csak növeli a diákok erejét, persze ha nem akartak nagyobb balhét provokálni.
Csomagolhatnám valami píszí köntösbe, de minek? Édes Viktor, a kedves nép tegnap este becsomagolta számodra a lófaszt, átkötötte ízléses masnival, és lendületből betolta a fa alá. Elképzeltük ahogy körbeülitek a frakcióasztalt, szagolgatjátok az alkalomhoz illő fahéjas…..
Sokaktól hallani azt a véleményt, hogy a nemzetközi boltláncok hazai kirendeltségei csak árnyékai Európa szerencsésebb részein található testvéreiknek. Míg külföldön jobb minőségű, szélesebb kínálat jellemzi a fast fashion boltokat, itthon jószerivel abból válogathatunk,…..
Tünde rájött, hogy mégsem szeretné az ajándék 90 perc beszélgetési időt plusz 2 év hűségért cserébe. Merthogy megnézte online, hogy csak hálózaton belül beszélhető le. A Vodafone ügynöke persze erről az apróságról elfelejtette tájékoztatni: Már jó pár éve Vodafone…..
Időnként nem hiszek a szememnek. Mondjuk a mai hirdetések sem egy matyóhímzés, nade ez: A Safarov-üggyel kapcsolatban Szijjártó Péter a bizottság ülését követő sajtótájékoztatón azt mondta, a magyar kormány a maga részéről lezártnak tekinti a…..