Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boglárka75

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy ígértem, folytatom színes sorozatomat, ezúttal a türkizt, illetve a kéket helyezem fókuszba és párosítom más színekkel. A narancsos cikksorozatban már mutattunk egy elég merész, narancs-türkiz kombinációt, de a türkiz használatának léteznek sokkal finomabb módjai…..
Kézben tartott design avagy egyedi menyasszonyi csokor Annyi lehetőségünk van arra, hogy esküvőnket különlegessé varázsoljuk! Részletesen beszéltünk már a színekről, mutattunk szebbnél szebb megoldásokat színes esküvőkre, ám ezeket inkább bátrabb pároknak ajánljuk. Mi…..
Boglárka75 2009.02.20 15:34:07
Hangulatvilágítás Nagyon tetszettek az előző, narancs topikomban szereplő lampionok, ezért arra gondoltam, keresek további fotókat ebben a témában. Valódi gyöngyszemre bukkantam és nem találok szavakat, amióta megpillantottam ezt a képet. Annyira gyönyörű, fantasztikus és…..
Boglárka75 2009.02.19 10:04:35
Rózsakoktél Egy koktél is lehet az esküvő kiegészítő dísze. Egy kevés rózsa ízesítésű vodka, jég, befejezésül rózsaszirom és máris kész a rózsakoktél: ..
Boglárka75 2009.02.10 13:31:01
Esküvő télen A téli esküvő sokkal több szervezési kérdést vet fel, mint a jó időben rendezett társai. Ugyanakkor vitathatatlan, hogy a tél csodás évszak és megvan a maga romantikája, különösen, ha havas körülöttünk a táj. Használjuk ki a lehetőséget és merítsünk…..