Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IvánkaiIván

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barátságos és felettébb barátságtalan idegen lények népesítik be az itthon legnézettebb tudományos-fantasztikus filmek első tíz helyét. Van köztük, aki a cserepes virágra esküszik, akad, akitől visszafordíthatatlan gyomorrontást lehet kapni és sok a szőrös egyed is, nem csak a talpat illetően.…..
IvánkaiIván 2013.05.26 06:13:50
@Atkakukac1989: nem a "nincs válasszal" van baj, hanem a logikátlan válaszokkal! tessék:
- 10-ből csak hárman tudják, hogy minek szálltak űrhajóra, évekre, hibernálva, a többinek ébredés után mondják el? ugyan!
- szakállas barom tudós(? hiteltelen!!!) beszarik egy idegen hullától, miközben az évezredek legnagyobb felfedezéséről van szó éppen? ugyan!
- ezek után szakállas hazaszalad, de útközben eltéved (?) hiperszuper technológia mellett se GPS, se pár útjelző magnéziumégő? ilyesmit 100 éve használnak a mai földlakók is...ugyan!
- jabár fél a szakállas barom, a sisakot mégis levéve, egy élő, ronda idegennek nyújtogatja az ujját, hogy cucli-mucli-aranyosakám-de-kis-aranyooos....ugyan!
- fertőzött ember fertőzés után 1 nappal megdugja a nőt, aki 1 nap múltán szülőképes állapotban van? ez nem sci-fi, ez hiper-baromság!

a sci-finek is vannak határai, de scott ezt elfeledte. szar rendező lett. mint lucas. ez van, át vagyunk b@szva.
Józan Paraszt Diákcsemege 2013.02.11 15:33:17
Oszd meg és uralkodj - a kormány jelszava lehetne. Most épp a hallgatók gyenge pontjára tapintottak rá a röghöz kötés alkotmányba foglalásával. A felszalámizás elkezdődött. Mert ne legyünk naivak: a hallgatók egy igen jelentős része egyetért a röghöz kötéssel. Ugyanis…..
IvánkaiIván 2013.02.12 06:44:27
@béla a görög: te miért nem húzol már el innen a francba? Kapd össze magad, meg a pereputtyod és húzz el egy máski országba! Semmi szükség itt rád! Még a nyelvet is felejtsd el!

Senkiházi majom!
IvánkaiIván 2013.02.12 06:46:21
@Hajrá diákok, az ország sorsa a kezetekben!: akkor fizesd te a diákok tandíját!
Úgy vélem, konzervatívként a legkisebb politikai rosszat keresve nehéz mást választani, mint Bajnait. Szemet dörzsölve, tépelődve, fogat szíva, kezet tördelve, de mégis. Nem tűnik ugyan túl megalapozottnak ez a választás, különösen a programja híján, és egyelőre nem is…..
IvánkaiIván 2013.02.11 13:58:36
@I_Isti:
"- A nyudgíjpénzek lenyúlása: ez nem konzervatív gazdaságpolitika"

Az 89-ben nyúlta le a Horn/MSZP/SZDSZ kormány, amikor elvette a normál helyéről. Ez szépen látszik a 13 évnyi alapkezelés után fizetett szinte 0 Ft hozamkból. Ki is nyúlt le kit? Te buta jószág!

"- államosítás: nem konzervatív gazdaságpolitika"

Államosítás? Mit is állmosítottak és milyen célból? A multik tőkéjével nem versenyezhet egy kis magyar vállalat, csak akkor, ha állami háttere van. Mi a célotok? hogy egyetlen magyar tulajdonú vállalat se legyen? (igazából tudjuk, hogy ez a célotok, csak annyira undorítóan nemzetellenesek vagytok, hogy nem lehet elmenni mellette szótlanul)

"- magas adóterhek, a kkv-t megfojtó adóék: nem konzervatív gazdaságpolitika"

KKV adóterheti 2010 óta 16%. Egyik legalacsonyabb európában. Kinek próbálsz hazudni?

"- piaci viszonyokba való erőteljes beavatkozás: nem konzervatív gazdaságpolitika"

Piaci viszonyok? Talán az a piaci viszony, hogy a csilliárd Ft-os multi idejön, felvásárolja a magyar akármigyárat, egy év alatt bezérja, és utána saját bizbasz termékével árasztja el a piacot? Ez lenne a "piaci viszony"? Ez így helyes és jó szerinted? Akiknek nagyobb a tőkéjük, azok pusztítsák el az olyan kicsiket, mint mi vagyunk? (egyébként piaci helyzet: németország=audi+bmw+merci minden céges autó; franciaország=peugeot+citroen, britannia=saját, ott gyárott autóval lehet csak taxizni, olaszok: csak fiat, rendőrség=alfa romeo; csehek=skoda minden állami vállalatnál, intézménynél; spanyol=seat mindenhol ami állami)...ugyan ne gyere már az európai "piaci" viszonyokkal...nem röhögöd el magad?
-----------------------
Összesítve: Igazi buta fajankó vagy! Posztok helyett inkább keress egy győzikesót! Az való neked, nem az írogatás!
Hétfőn ismét korszakalkotó, és a nemzet felemelkedésének alapjául szolgáló ötlettel jelent meg a Magyar Közlöny: a NEFMI rendelete szerint ezentúl a villanyszámlán fel kell tüntetni a rezsicsökkentési kormányrendelet következtében előálló megtakarítás mértékét a…..
IvánkaiIván 2013.02.06 09:07:37
@timargabor: normál üzletmentben? Ez nincs meg ma? És mi a normál üzletment te jószág? Nem tünik fel, hogy a multik kilóra megveszik a magyar termelő cégeket, aztán bezárják és saját, kínában gyártott szaraikkall helyettesítik?

Tényleg ilyen keveset látsz a világból? Tényleg úgy gondolod, hogy pl helyes, ha a mcdonalds németországból hozza ide a disznóhúst a burgerekhez? Tényleg elhiszed,mhogy a némt gazda kevesebb pénzért is hajlandó dolgozni, mint a magyar gazda?

Az ilyen együgyű ember minek bloggol?
IvánkaiIván 2013.02.06 09:09:42
@ob.szerver: Ezt hazudod te, idióta! Mert a valóságban 2010 nyarán állítatta le a kormány! Mennyi bőr van a pofátokon, hogy így mertek hazudni?!
A Homár péntek éjjel kapta ezt a sztorit P. Gábortól, aki még az izgalom hevében jegyezte le rosszul visszaadott húszezresének történetét, azért ilyen darabos. A lényeg, hogy a biztonsági felvételek megtekintése és a kassza átszámolása után sem ismerték el 10ezer forintos…..