Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Azasrác

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valakinek az utcán a zsebébe csempészek egy borítékot, és aztán beperelem, ha kinyitja? Nagyjából ennyi a lényeg az emailben, amit a Palik Racing Teamtől kaptam. Nem mondanak semmit, de tartsam titokban, mert ellenkező esetben nyilván nagyon megszívom. Az életben semmi érdeklődést…..
Hétfőn ülnek tárgyalóasztalhoz az írók és a stúdiók, aminek nálunk jobban talán csak az otthon éhező házastársak és a dollármilliókat vesztő Los Angelesi szendvicsárusok örülnek (no meg az Aktív, mert akkor nem marad el a házdoktor), no meg Ron Moore, a Battlestar Galactica…..
Nem elég, hogy februárig várni kell a jelenlegi legjobb sci-fi sorozat záróévadára (jó, novemberben jön a Razor című duplarész, de az nem a folytatás lesz, csak "bónusz"), az atlantai DragonCon elnevezésű közönségtalálkozón a sorozat színészei bejelentették,…..
Akik eddig is kivártak, és nem vették meg kedvenc sorozataik évente kiadott évadait, azok most heves szívdobogást kaphatnak a kép láttán: végre egy nagy dobozba beleteszik az összes STTNG évadot, és úgy kínálják a gyűjteményt potom 305 dollárért (amazon.com), ami a mai gyenge…..