Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JaBa

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Színes mindennapok sorozatra összesen eddig 800 ezer kattintás érkezett, ami elképesztő szám. Az eredetileg színesben készült régi magyar fotók számomra nagyon kedvesek és tudom hogy nektek is tetszenek. Most 1974-ből láthattok 26 fotót! Imperiál és Color Star, MALÉV és FKF, dohánylevél és…..
Subba Nap képe 2013.06.11 15:37:47
Elég vad..
Az überromantikus esemény legfontosabb mozzanatai szerencsére alaposan dokumentálva lettek:     Innen is gratulálunk!  ..
A sztrájk első és harmadik napján is robbantással fenyegették meg a BKV-t. A magát BA-S-nak hívó szervezet e-mailben küldi el fenyegetését. A levelet csak a BKV-nak és blogunknak küldi el. Az első levelet 11-én éjszaka kaptuk. Akkor –mivel nem tudtuk, hogy a BKV olvassa-e-…..
JaBa 2010.01.14 22:31:32
@rszvsz: Igen, én reggel 6 körül indultam haza munkából, és ugyanez volt... majd fél órára indult a Móricról a villi...
JaBa 2010.01.14 22:29:26
@KiviClub: Már mért érhetne hozzám? Szép is lenne, ha csopfadt, 8 általánossal rendelkező 3 gramm aggyal megáldott biztonsági őr hozzámérne, esetleg fel is tartana... Ugyanez a véleményem a bkv ellenőrök jogokkal való felruházásáról. Olyan ne kapjon nekem jogot arra, hogy elkérhesse a személyimet, akik külföldi turistákat húznak le a Hősök terén. Amúgy pedig, szerintem, ha a bkv megteheti, hogy nem ad szolgáltatást a pénzemért, akkor én is megtagadhatom, hogy ezentúl fizetek érte. Jogilag ez hogy néz ki? Perelhetek, amiért nem szállítanak el, holott van bérletem? Véleményem szerint jogszerűtlen, amit művelnek.
 Blogindító rövidke írásom egy felgyülemlett valami kifújásának kezdete. A történet közismert, itt van, ott lesz, hol nincs, mért nem ott. Itt szeretném megjegyezni, hogy semmi bajom Madonnával, azon kívül, hogy drága a jegy. Megértjük, köszönjük nem nézzük…..