Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kaleksz

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felkerült a Netflixre a II. Erzsébet életét feldolgozó sorozat, a The Crown a teljes második szezonja. A tíz új részben foglalkoztak a készítők Fülöp, edinburghi herceg gyermekkorával, nőügyeivel, Margit hercegnő házasságával, de a korszak egyik leghíresebb szexbotrányával is. A történet nagyjából…..
Mint mi is megírtuk, nagyon nem jött ki egymással az angol Top Gear két új műsorvezetője, Chris Evans és Matt LeBlanc. A  Jóbarátok Joey-ja állítólag azért rágott be ennyire Evansra, mert az nagyon durván bánik minden kollégájával, ezért LeBlanc már közölte, csak akkor hajlandó tovább vezetni a…..
(A videó itt van.) A hír ennyi: a Fókusz riportere, Gál Petra váltja nyáron Szabó Zsófit Story Extra műsorvezetőjeként. Gál Petra négy és fél éve dolgozik az RTL Klubnál, volt szerkesztő és a riporter a Fókuszban, interjúzott David Beckhammel, 2015 szeptemberében Fenntarthatósági Sajtódíjat kapott.…..
kaleksz 2016.07.06 22:36:40
Sorozatban mutatja be május 16-tól a Discovery Channel a világ egyik legnagyobb légikikötőjét, a frankfurti repteret (FRA). A hat részes műsorban a nézők teljesen új perspektívából ismerhetik meg a németországi megareptér történetét: az emberek és gépek munkája mellett a hely…..
Az 1989-ben debütált, és már a 26. évadot megélt Simpson család rajzfilmsorozathoz márciusban további két évadot rendelt meg meg a Fox tévécsatorna. Most viszont  Harry Shearer  a Twitterén jelentette be hogy ő nem tér vissza narrátorként az új évadokba, mert más tervei…..
Az ugrás után az Éjjel-nappal Budapest legújabb szereplője látható úgy, ahogy a soroztatban sose fog feltűnni. Igen, egy szál semmiben...
A legendás tévébemondó a Blikkben nyilatkozta a Nemzeti Hírtévéről ezt itt: Felháborító a beszédstílusuk, még akkor sem tudnak jól hangsúlyozni, ha köszönnek, és azt mondják: „Jó reggelt kívánok!" Amatőrök... Azt gondolom, hogy az emberek nem is tartják őket…..
Január 18-án ért véget a hosszú tetszhalálból feltámasztott Játék határok nélkül, az a vetélkedő, ami eredeti formájában európai városokat eresztett egymásnak látványos, nagy díszletes sorversenyekben. Mostani verziójában már országok küzdenek egymás ellen, és nemcsak a…..
Hétfőn órákon át nem voltam netnél, úgyhogy Vida Ildikó és André Goodfriend találkozása, a második hullámban érkezett "Tolmácsot szeretnék kérni"  és az épp akkor induló mémáradat egyszerre ért el az este. Három kérdés kezdett el járni a fejemben: mit lehetne ebből…..
Nehéz nem észrevenni, hogyan építik egyre feljebb Istenes Bencét, az RTL Klub üdvöskéjét, aki most élete nagy lehetőségeként megkapta az X-Faktor műsorvezetését. A Vivából kimarkolt srác előbb megkapta a Való Világ háttérműsorát, a NekedValót, majd az X-Faktor napot,…..
comment:com A nap képe 2012.04.12 15:30:00
(via facebook)..
kaleksz 2012.04.12 21:39:09
Nu, teljes a kínálat, a Viasat felpakolta az összes szereplő bemutatkozó kisfilmjét az interwebre. A videókat elnézve az mindenképpen megállapítható, hogy ismét sikerült pár iszonyú antipatikus arcot beválogatni a műsorba, ami nem feltétlenül baj, hiszen a műsorhoz kellenek az…..
comment:com A nap képe 2011.07.01 10:00:00
Dexter első új esete. Mi az ott a statiszta mellkasán???..
comment:com Poroszkáló életerő 2009.09.22 16:30:00
Engem úgy kicsinált az influenza, hogy este már arra sem lesz erőm, hogy kapcsolgassak. Ehhez az állapothoz tökéletes választás lesz a csipketea, a polár takaró, meg az m1, ahol már hat környékén bebólinthatok, ha a 6 órai tea (17:50) Szulák Andreával nem ébreszt fel egy…..
kaleksz 2009.09.22 17:41:35
Túl sok meglepetés nincs rajta, csak a főszereplők láthatók szokás szerint, bár a fotósoppos kolléga alaposan megizzadt, az látszik...
A ma esti programot nezve igazából nem sok mindenből marad ki, aki moziba/kocsmába megy, vagy valami fesztivál tombol tévénézés helyett. Kora este azért érdemes próbálkozni a többek közt három Golden Globe-bal kitűntetett Longford (HBO, 20:00) című életrajzi filmmel, melyben…..
Ha nem lenne elég, hogy a Burn Notice és a Royal Pains igen fasza nézettséget hoz a USA Networknek, jön vissza a Monk-Psych páros, hogy végképp az élre repítse a kábelcsatprnát a nézettségi versenyben. A tegnapi Monk-promó után itt a Psych is, és kénytelen vagyok egyetérteni a…..
Március 25-én tér vissza a BBC műsorára az egyik legjobb reality, a brit The Apprentice, az üzleti reality-k királya, ami nem kurvult (még) el annyira, mint az amerikai verzió, és nincsenek benne úgynevezett celebek, csak iszonyú beképzelt üzletemberek és üzletasszonyok, akik…..
A szegényes filmkínálat miatt a mai napot egyértelműen a sorozatok és a zenészek mentik meg, illetve a focirajongóknak az Atlético Madrid - Barcelona (Sport2, 20:00) meccs közvetítése. A kora esti kínálatból azért a bohókás francia komédiák kedvelőinek bejöhet a Holnap egy új…..
Ha már lecseréltük a gyerekkel a traktoros naptárt a malackásra, és még mindig olyan heveny migrénünk van, hogy jobbra nézni is fáj, akkor se adjuk fel a reményt, a Szellemirtókat (16:35 TV2) pont erre találták ki. Bár Steve Martin sokat ront az ügyön, de azért fogyasztható lehet…..
Kellemetlen hírt olvastunk a Digital Spy nevű brit tévés oldalon: a Top Gear-t is elérte a válság, és úgy tűnik csökkenteni kell a műsor költségvetését. Ha most gecik akarnánk lenni, akkor azt mondanánk, hogy a nadrágszíj meghúzását talán kezdhetnék Jeremy állítólag elég…..
comment:com La bolse vita 2008.12.18 16:30:00
Újra közéleti csütörtök van, és ebbe még azoknak is érdemes bekapcsolódniuk, akiket egyáltalán nem érdekel a politika, merthogy nem nagyon van más néznivaló. Alapozásnak kezdjük a Híradóval (19:30 m1), aztán folytassuk a Szemponttal (20:10 m1), amiben ma az elbocsátásokról…..
Ezen a vasárnapon művelődni fogunk, és már délután elkezdjük. Egy éve hunyt el Szabó Magda, és a királyi tévé egy 70 perces portréfilmet vetít az írónőről. Siklósi Szilveszter rendező már 2005-ben elkezdte forgatni filmjét, nem csak Szabó Magdával készített interjúkat,…..
comment:com Bűnös hétfő 2008.11.10 16:30:00
Ha már a hétfőből krimihétfő lett, akkor tudjuk le először a krimisorozatokat. Sorban jön egymás után az NCIS (TV2, 21:40), a Gyilkos számok (TV2, 22:40), és a Különleges ügyosztály (Tv2, 23:40). Előtte még megnézzük, mit alkot Bódi Guszti az Okavangónál. Az m1 realbe nyomja,…..
kaleksz 2008.11.10 19:40:24
A nagy kertévék ma csak saját sztárjaikat kínálják főműsoridőben. Az egyiken Frei Tamás "A széles látókör mindenkinek jár" jegyében  bemutatja (Tv2, 20:55), hogy hogy is készül a műsor, melynek hivatalos címe valamiért nélkülözi a névelőt (Sztárok a…..
kaleksz 2008.11.03 18:52:14