Regisztráció Blogot indítok
Adatok
big_szmók

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy lépést tett a Google levelezője a geekeken túli világ felé. Magyar idő szerint szerda este elkezdték kiélesíteni a Gmailben a Témák (Themes) menüpont. Vagyis hamarosan bárki* lecserélheti a megszokott, dominánsan fehér-kék dizájnt például ilyenre is: (Amúgy a Google…..
Nahát, mielőtt halálhíremet keltenétek... and now for something completely the same:Szinte már biztos, hogy volt ilyen poszt, de most brit tudósok mondják, úgyhogy akkor biztos úgy is van.  A Beckley Alapítvány Globális Kenderügyi Bizottságának jelentéséből (PDF) kiderül,…..
big_szmók 2008.10.07 16:11:36
Ez a sztori annyira bűzlik, mint egy fél cigi a moziban, viszont legalább annyira vicces. A vámosok állítólag Japán legnagyobb nemzetközi repülőterén 142 gramm füvet hagytak el valakinek a táskájában. A cucc biztonsági ellenőrzés során került egy véletlenül kiválasztott…..
Már a második transzplantációra váró beteget hajtják el Amerikában ebben a hónapban, mert receptre füveztek. Egy 56 éves hepatitiszos seattle-i zenész májátültetését tagadták meg az orvosi marihuána miatt, amibe már bele is halt, most pedig egy 33 éves beteget ítéltek…..
A 4/20-ra való tekintettel ünnepélyesen kezdetét vette az első Magyar Nemzeti Fűnap. Aki szereti a buta hagyományokat, délután 4:20-kor gyújt rá, aki nem ennyire ortodox, az a nap folyamán tetszés szerint. A lényeg, hogy a fél ötkor a Deák térről induló Critical Mass idején…..
A mai napot természetesen a jelenleg a tévében látható legvicceseb műsorral, a Kiválasztottal kezdjük, amiben (ha jól sejtjük) az egyik szereplő megállítja a szívverését, és ettől Uri Geler kiborul. Mint ahogy tette ezt a német, az amerikai és az izraeli verzióban, max. az…..
Péntek délután, az egyre olvadó munkaidőben olvasgatom kedvenc online magazinomat, egészen pontosan a "Laughing Baby"-problematikáról szóló írást. Aki nem ismeri a sztorit: szóval van ez a videó......Két éve töltötte fel egy svéd papa a webre. Nincs benne semmi…..
big_szmók 2008.04.19 09:59:22
És ez megint nem április 1-jei tréfa, hogy a matek táborban több a lány, mint a fiú. Lehet szerencsésesebb vezérbika egy olyan fiúnál, aki a matek szakon csajozik be? És lehet utáltabb vezérbika annál a fiúnál, aki nem elég, hogy becsajozik, de a matek szak másik csaját is…..
comment:com Egy úr az űrből 2008.03.21 11:01:00
Esküszöm, a világ legidétlenebb sorozata volt, de azért kajáltuk. Magyarországon talán a Szombat esti filmkoktél összeállításaiban futott, mindenesetre kötelező volt úgy köszönni hétfőn az iskolában, hogy 'nanu-nanu'. Persze nem csoda, hogy idétlen volt, hiszen Robin…..
big_szmók 2008.03.21 12:04:23
Történetünk helyszíne Britannia. Történetünk főszereplője pedig a RateMyTeacher nevű szájt, mely - mint a neve is mutatja - arra hivatott, hogy a diákok és szülők értékelhessék a tanárokat. A közösségi oldal alapítóinak szándéka nyilávn az volt, hogy a tanárokról éppen…..
big_szmók 2007.11.16 13:00:22
Osztálykirándulás, egy liter martin és három liter bor, a tanár bácsi példát statuál. ..
big_szmók 2007.11.01 12:21:50
Subba Fekete lakkcipő 2007.08.07 10:50:00
Sosem gondoltuk volna, hogy ezt is megéljük. Drum and bass tábor indul! Eddig zavartan toporogtál a táncparkett szélén? Szeretnéd együtt járni a fiatalokkal ezeket a rafinált tánclépéseket? Esetleg azt sem tudtad, hogy létezik olyan hely ahol ez menő? Azonnal jelentkezz!…..
Subba Random kínzó kérdés 2007.06.12 18:16:00
Na vajon melyik az a hivatalos sztori szerint ma már lecsillapodott magyar botrányhősnő, aki rendszeresen akkora adag kokainnal jár és kel, hogy az egész egyszerűen meg-döb-ben-tő?Annyit segítünk, hogy egy Centrum vitaminos doboznban tartja a cuccot, boldognak…..
big_szmók 2007.06.12 19:59:40
E csodálatos nap lezárásaként foglalkozzunk egy kicsit Robertóval, a mulatós masszőrrel. Igazából olyan nagyon nem akarnánk, de ha már egyszer megtettük, úgy érezzük, elemi kötelességünk ez Drága Olvasóinkkal szemben, A tájékoztatás felelőssége és a média őrkutya-szerepe,…..
big_szmók 2007.03.27 23:02:01