Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bajog

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatódik a vizuális környezetszennyezés, ismét egy hajbanda lemezborítóját tárom elétek.Főszerepben egy norvég glam metál banda, a TNT, akik jó bizonyítékot jelentenek a cicanadrág létjogosultságának alátámasztására. A selyemzakóra és a balról második fickó…..
Németh Kristóf bokája bedagadt, otthon fekszik ágyban, párnák közt. Ez önmagában csak egy átlag bulvárhír lenne, még annál is kisebb jelentőségű, hogy milyen újévi fogadalmat tett Győzike.A vicc az, hogy Németh Kristóf a Barátok közt egyik szereplője, a sorozatnak pedig…..
A béka marad Miért kell félni? 2009.10.23 18:17:00
Szociológusok, pszichológusok és politológusok biztosan sokat fogják majd tanulmányozni, hogy miért és hogyan alakulhatott ki ez a hisztéria a H1N1 oltások körül. Egyetemet végzett emberek képsek elhinni, hogy az oltással nanocsipet ültetnek beléjük, hogy így oldják meg a…..
A Magyar GP időmérőjének második harmadában, nem sokkal a leintés előtt a gumifalba rohant Felipe Massa Ferrarija a Hungaroringen.A brazilt nagy sebességnél fejen találta egy pályáról felpattanó rugó, ami Rubens Barrichello gépéről eshetett le.A pilóta nem tudott kiszállni,…..
Ahogy az Isten Háta Mögött a lemezkészítést sem szokta nagyon elsietni, úgy a videókkal is csínján bánik. A Kényelmetlen lemez még tavaly ősszel jön ki, az első klip hozzá viszont csak idén nyáron. (Ez már majdnem olyan, mint a Tool húzása, mikor az új album előtt kihoztak…..
Bajog 2009.06.05 18:23:54
@lonicera: azért van ez a nyávogós stílus, mert a Isten Háta Mögött egyfajta stoner rock-ot játszik. nem csak metált és kész. a stoner rock lényege pedig a lassú, andalgós, dallamos zene. sok improvizációval stb. semmit a zene azt sugározza hogy semmit sem akarnak elsietni, hanem nyugodtan lassan, minden egyes hangra figyelni akarnak.
Amúgy jó a klipp, :D
  Idén is összegyűltek Európa zeneköcsögjei, hogy lejátsszák egymás közt, ki a legnagyobb muzikális hulladék a kontinensen versenyt, a mérhetetlen igénytelenség jegyében. Sajnos hazánk szülötte idén sem került a legjobb 25-be, ami nem volt kis bravúr ahhoz képest, hogy…..
Miskolci Egyetemi Napok, 2009.05.06-09. A szép múltra visszatekintő Miskolci Egyetemi Napok leginkább azért szerethető rendezvény, mert itt kiderül, vajon érdemes-e még igazán sok fesztiválra mennem nyáron, vagy eljárt felettem az idő? Ráadásul a MEN-en idén meglepően jóra is…..
Lassan kezd amolyan brazil szappanoperává válni a Coldplay Viva La Vida című szerzeménye körül kialakult plágiumos vita. Ugye eredetileg Joe Satriani perelte be az angolokat, hogy márpedig ők ellopták a If I Could Fly dalát, jó kis balhé lett belőle, de legalább Satrianit…..
Bajog 2009.05.06 08:11:22
@Mikor Sodrócki: Hangokban lehet hogy különbözik, de ha csak a hangokat nézzük akkor a coldplay se egyezik meg a satriani számmal. ha meg a hasonlóságot akkor sztem igenis az enanitos verdes szám sokkal jobban hasonlít a satrianira mint a coldplay.
A RotatSpin tipikus képviselője az „annyira aljas, hogy most már csakazértis végigjátszom” típusú játékoknak. Roppant egyszerű a játékmenet, néhány pixelnyi hősünkkel gyorsíthatunk, lassíthatunk és ugorhatunk a kék-fehér pályákon, de dolgunkat persze egyre…..
Bajog 2009.04.28 20:30:11
Belsőség Irány az aszfalt? 2009.04.26 09:05:13
  Milyen quadot lehet közútra kivinni, és a szabályoknak megfelelően közlekedni vele?  Vélemények az azonos című írásunkról...