Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sas eve

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt maradt abba a hogyvolt meg az első évad, nekem meg muszáj folytatni, mert ez a sorozat nem maradhat befejezetlen hogyvoltilag legalább, ha már amúgy nem készült hozzá még vagy öt évad, kár. A narrátor vázolja az eddig történteket, bővülhet a tudásunk ilyen apró…..
sas eve 2013.07.02 14:20:01
Aki lemaradt volna az előző részről, az egyrészt szégyellje magát, másrészt íme egy kis kapaszkodó: Gábor – csak, hogy az elején tisztázzuk, Gabi az nem Gabriella – nem bírta az asszonyt, se a hegyi levegőt, így visszacuccolt Pestre, hogy újrakezdje régi életét.…..
Mielőtt bármibe is belekezdenénk, mindenképpen szeretnék egy rövid köszönetet mondani a sorozat stábjának, valamint kifejezném szívből jövő gratulációmat is, hiszen ez a kis csoport napról napra végrehajtja azt, ami csak kevés szervezetnek vagy embernek sikerül élete folyamán.…..
Könnyelmű kijelentés volt a múltkori, hogy az első bulis éjszaka a patyolat tisztaság jegyében zajlott, mert a durvább részeket a második epizódra hagyták. A faszik faszikkal rázzák, de azért beakad némi rúdtáncos buxa is, az egyik például úgy szétkapná A Szitut, mint egy…..
sas eve 2012.12.05 19:43:53
hogyvolt X-faktor 3x15 - 7. döntő 2012.11.29 16:00:00
Lezárult egy korszak a magyar X-faktor történetében, a harmadik széria már sosem lesz ugyanaz, ami eddig volt. Kénytelenek vagyunk tudomásul venni, hogy ezentúl más aspektusait kell felfedeznünk a műsornak, amin szórakozni tudunk, mert Junior hangokkal vívott sziszifuszi küzdelme…..
sas eve 2012.12.01 13:39:53
@crazyfish: Honnan tudsz teilyen neveket?! :D csak nem titokban ilyeneken antiszocializálódsz? :D
sas eve 2012.12.02 13:43:03
@crazyfish: Oh My God!!!!! Te magasságos atyaűr Isten! Ez nagyon durva beavatkozás volt az én rózsaszínű lelkem világába.Több mint 36 ezer ember nézte ezt végig! Hát köszi szépen fish. Hogy tudtam eddig e nélkül élni???? Kegyetlen...
Fogynak a luvnyák Dzson mellől, már csak nyolcan reménykedhetnek abban, hogy meg lesznek buzukizva, vagy ha nagyon szar napjuk van, akkor majd Pákó kapja el őket egy körre. Az előző adásból távozó(k?) nevét akkor sem tudnám felidézni, ha agyonvernek egy "Orbán Viktor áldást oszt…..
sas eve 2012.10.25 12:54:58
@Is: Igazad van ám,szegény sixx, inkább már unja az egészet,én is unnám ilyen szarra fecsérelni az időt!De megéri,mert mi szeretjük olvasni...Van még ettől lejjebb is vajon? Milyen műsor lesz ettől még nívótlanabb?
Tegnap este néztük meg, azóta nem sikerült kiheverni a sokkot, de igyekszem  ..
sas eve 2012.10.24 13:16:26