Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SZaby

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
small paraszt... 2009.05.21 21:57:00
Vannak itt problémák... megint ellentmondásos kommentek hadai... fikázás után sajnálkozás... leugatás után megbánás... hát hogy vannak ezek a dolgok? ... csak az a gond, hogy tudjátok, ha én meghozok egy választást, amellett kiállok ám... nagy paraszt vagyok, hogy nem bánok meg…..
small vallomás... 2009.05.18 00:36:00
Minden egyes nap új emberként ébredek... minden olyan 1987 nyarán kezdődhetett, amikor megszülettem... akkor még Józsán laktunk... emlékszem amikor apukám elvitt reggelente az oviba hozzáteszem nem kellett messzire mennünk, az ovi az utca végén volt... aztán teltek múltak az…..
SZaby 2009.05.20 18:08:41
Szia Dávid!

Nagyon sajnálom, hogy így gondolsz vissza a barátságunkra, hogy én hátba támadtalak. Nem tudom te ezt a szót miként értelmezed, de biztos máshogyan mint én. A Dave üggyel kapcsolatba én azért kezdtem el velük találkozni, mert ti szinte sose értetek rá ha mi el szerettünk volna menni valahova, biztos nem te tehettél róla, nem tudom. Egyszer beültünk az ibolyába Krisztivel és Kriszti elmondta Ildinek, hogy neked nagyon szarul esik, hogy én találkozok Dávidékkal. Ezzel, nem is te hanem Ildi választás elé állított. Szerintem tudod, hogy kit választottam akkor, akivel inkább szerettem volna, hogy barátok maradjunk. Bár ez téged cseppet se érdekelt. Talán már akkor elkönyvelted magadba, hogy én "hátba támadtalak". Én sajnálom azóta is, mert nekem hiányzik a barátságod.
Azt meg, hogy én azt mondtam Krisztinek, hogy megcsalod, nem tudom kitől hallottad, de hazudott. Én soha nem beszéltem ellened Krisztinek, hanem inkább arra biztattam, hogy béküljetek ki. Csak néztem rá mikor mondta, hogy te soha többé nem akarsz velem találkozni és hogy szerinted én beszélem tele a fejét, nem igazán akartam elhinni se.
Nem tudom hogy jutottunk idáig, mindenkinek azt mondod, én szarok rád mióta megéreztem a "pina szagot"! Pf... ezt te se gondoltad komolyan! Te mondod ezt aki "egyik barátom miatt sem veszek össze Krisztivel!"
Hát lehet.
Én sosem szartam rád, csak kicsit rosszul esett, hogy a végén már csak akkor voltam jó ha kellett valami.
Kicsit csodáltam is, hogy úgy ugráltál ahogy fütyültek, épp te, épp small aki mindenkinek megmondja mi a fasz van. Nem lepődtem azon, hogy szakítottatok. Gondoltam, hogy egyszer tele lesz a pohár, mert azért van benned férfi büszkeség, csak már kihalónak látszott. Lehet Kriszti megharagszik rám ha elolvassa, de én így gondolom.
Sok mindenben különbözünk, de szerintem annyira nem és több dolgot éltünk át együtt ahhoz, hogy utáljuk egymást.
Kár, hogy te örülsz ennek...
small sok lesz már... 2008.05.28 12:13:00
Sok lesz már, amit látok... túl sok... sok buta ember bemagyarázza önmagának, hogy ő a király csávó... olyan szintre emelik magukat az emberek, amit szerintem még ők se hisznek el.... megint egy olyan ember vádaskodik a hátam mögött, aki egyébként egyenlő a nullával... és…..
SZaby 2009.02.09 23:04:23
Sok lesz már úgy bizony! Még te tartod magad olyan nagyra, a nagy elveiddel meg hogy te mindenkinek megmondod a szemébe hogy mi bajod van vele, hát tényleg kurvára megmondod! Én kavarom alád a szart? Mit kavarok alád? Meg tele beszélem a "barátnőd" fejét? Mivel beszélném tele mikor hónapok óta nem is beszélünk? Mikor felhívlak és megkérdezem hogy mi van veled lerázol a picsába. Egy kicsit gondolkozzál már el és nézzél magadba, arra nincs bátorságod hogy elém állj és elmond hogy mi a bajod velem. Én mikor hazudtam neked? Kértem tőled valamit és nem volt benned annyi gerinc hogy megmond hogy nem... neked a pofámba kellett hazudnod. De ha kavarni kell akkor most már akár el is kezdhetem. Biztos jobb most már neked az új "barátaiddal" akikre "számíthatsz" bármikor, legyél csak azokkal akiket 2-3 hónapja ismersz és nézd nyugodtan őket többe, mert pénzt adtak neked, ez biztos fontosabb, mint az az idő ami már elmúlt. Te nem akarsz látni soha többé az életbe? Hát én meg aztán főleg nem akarlak! Nem tudom hogy lett belőled ilyen bunkó paraszt, bár mindig is az voltál, de azt sose gondoltam volna hogy azokkal leszel ilyen akik ott voltak melletted mindig! Bazd el nyugodtan az életed engem ezek után TELJESEN NEM ÉRDEKEL!!! Ildikóra meg egy büdös rossz szót ne merjél szólni, mikor ő foglalkozik szinte egyedül Krisztivel miközben elbaszod a kapcsolatotokat! Cserélj le magad körül mindenkit ha úgy neked jobb, de lehet hogy egyszer majd rádöbbensz, hogy nem így kellett volna, de akkor már késő lesz! És gondold meg mit dobsz el magadtól, Kriszti nem ezt érdemli!