Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yordy

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok szakirodalom foglalkozik a termékenység fokozásának természet - kínálta lehetőségeivel. Nézzük, mely növények segíthetnek:cickafark (belsőleg és ülőfürdőként)fehér fagyöngy barátcserjepalástfűmálnalevélorvosi zsályaOvaria compméhpempőillatos barátcserjehamis…..
yordy 2009.04.24 20:39:58
@Tapi: Szia Tapi!en is szinte minden nap rakattintok az oldalra,h mi ujsag van de valahogy mindenki elvan havazva ebbe a szep idobe.en ugyanezt erzem mint te,h mindenki terhes csak en nem,mar unom is a temat rendesen.ugy kezelem,hogyha valalaki bejeleti a terhesseget akkor abba a pillanatba megszakad a szivem ,mert barcsak mar nekem is sikerulne,de utana nyugizok.biztos,h egyszer sikerulni fog!udv rs mindent bele!!
yordy 2009.05.24 22:47:14
@gyerebaba.hu: sokszor a masik oldal se tudja,h hogyan kezelje ezt a temat,beszeljen rola vagy se.en eppen a napokban rakerdeztem egy ismerosomre,h ok tervezik-e mar,erre o egyenlore nem,masnap mar meg is tudtam,h terhes,na most mi van.szoval nekem jobb ha beszelunk rola,nem szeretem a hallgatast.nagyon kuzdok a depi ellen,eldontottem,szoba se johet.sokat jarok gyerekek koze meg akkor is ha neha megszakad a szivem.senki nemtehet rola,h nalunk meg!nem jott ossze.turelmes vagyok,csak azt nem tudom, mikor fogom azt mondani,h kesz ennyi volt.egyenlore varom a sikert,es ha majd valamikor osszejon csodagyerek lesz,mert mindenki nagyon varja!es a mienk lesz nem mase! csak pozitivan!!
Akkor közkívánatra: beszélgessünk arról, mivel segíthetjük a spontán baba vagy a beültetett embriók megtapadását! 1. Vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemekEzekről már volt szó (lásd néhány fejezettel alább), most csak néhány momentumot emelnénk ki:- Megfelelőnek…..
yordy 2009.02.26 18:58:37
@gyerebaba.hu: neha arra gondolok,h foladom,de aztan ujra csak neki vagok.a ferjem is egyre nehezebben viseli a sikertelenseget o mar abbahagyna az egeszet.inszem utan az a 2 het nekem orulet.egyszeruen nem tudok masra gondolni csak arra,h sikerult vagy mar megint nem.nem tudom,h mitevo legyek,szuneteljunk vagy probalkozzunk.ugyerzem meg tul korai foladni,meg csak 30!leszek.udv mindenkinek
Gyere baba!... HSG, Inszemináció 2008.09.06 17:44:00
 HSGHa a monitorozott ciklusok ideje alatt a terhesség nem jön létre, az orvos petevezető átjárhatósági vizsgálatot javasol. A HSG egy kontrasztanyagos röntgenvizsgálat, melyet rögtön a menstruáció után, de a tüszőrepedés előtt, vagyis a ciklus 6. és 12. napja között…..