Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Timike80

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyári menyasszonyi ruhák Kedves leendő menyasszonyok! Azt hiszem, tagadhatatlanul nyakunkon a nyár, a kánikula. Ezt a hőséget leginkább csak a tengerparton, egy jeges koktéllal a kezünkben lehetne átvészelni - ám sajnos ez nem sokunknak adatik meg ebben a pillanatban. :) Mit…..
Barack - narancs - arany esküvői meghívó Megint egy személyes hangvételű bejegyzés következik, nézzétek el nekem. :) Nagyon megható pillanat az életemben, hogy a testvérem férjhez megy, és nagy öröm számomra, hogy én tervezhettem a meghívójukat. (Mondjuk ki…..
Életem legkülönlegesebb esküvői meghívója Nem ma kezdtem a szakmát és már rengeteg csodás és szívemhez közel álló esküvői meghívó tervezésén vagyok túl, de eljött egy olyan felkérés ideje, ahol a pár azt szerette volna, ha kézzel készült rajz lenne a meghívó…..
A nap képe - pink-vörös menyasszonyi csokor A mai nap képe egy gyönyörű rózsacsokor (egy korábbi munkánk része). Lehet sokaknak sötétnek tűnhet, ám ebben rejlik az eleganciája. ..
Nemzetek Esküvői - a pakisztáni menyasszony Amellett, hogy az olvasóink esküvővel kapcsolatos design ismereteit szeretnénk tágítani, célunk, hogy más kultúrák esküvői szokásait is bemutassuk Nemzetek Esküvői című sorozatunkkal. Így a mai nap képe egy nagyon különleges…..
De mi is az az esküvő design? Ha esküvőre készülünk, az bizony rengeteg tennivalóval jár. Egyeztetünk a részletekről emberek tucatjaival. Alvállalkozót keresünk, aki elkészíti a meghívónkat. Virágost választunk, felkeresünk több dekorcéget és ajánlatot kérünk. A…..
Timike80 2009.02.11 12:43:12
Valami klasszikus... - esküvői dekoráció Szeretnénk kedvezni azoknak a drága olvasóknak, akik csak kapkodják a fejüket a rengeteg színes bejegyzés láttán, és vágynak már valami hagyományosabbra, valami klasszikusan elegánsra. Biztosan sokan vannak olyanok, akik…..
Esküvő fekete-fehérben Következzen akkor a sok szín után személyes kedvencem, a fekete-fehér esküvő. Készítettünk egy montázst, mely visszaadja a fekete-fehér esküvők hangulatát és eleganciáját. Reméljük, ezzel az eddig kételkedőknek is megmutathatjuk, hogy a fekete nem…..